facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Autopulsen

Autopulsen
Address: Slättängsvägen 99, 291 62 Kristianstad
Phone: 044213101
City: Kristianstad
Zip Code: 291 62



related searches: Autopulsen kristianstad, Billiga däck Kristianstad, MC-däck Kristianstad, Däckhotell Kristianstad pris, Vianor, Vianor Kristianstad, Däckverkstad helgöppet, Däckonline
Similar places near
Förenade Bil Förenade Bil 308 meter Okunnig och inte alls ärlig personal.. första och sista gången jag köper bil där......
Kristianstad Bilvaruhus Kristianstad Bilvaruhus 5 km Välkommen till Kristianstads Bilvaruhus! Vi har ett brett sortiment av bilar till all...
Reviews
Kundbemötande i Världsklass - Bra Priser. Har varit kund hos Autopulsen i över 10 år. Såväl företagskund som privatperson. - Köper alltid mina däck här. Litar på de rekommendationer jag får och har alltid blivit nöjd med däcken. - Hjulinställning, en av Kristianstads mest uppdaterade anläggning för ett perfekt resultat. - Lackskydd, Sonax Ceramic Coating, makalöst bra resultat. Överlägset andra behandlingar jag testat. - Service enligt serviceschema samt mellanservice genomför jag regelbundet hos Autopulsen. Här vet jag att det inte slarvas. Bilen blir alltid proffesionellt omhändertagen. - Heltvätt, blir lika nöjd var gång. Närmast överraskad hur fin bilen blir, in och utvändigt. Företagets personal bidrar alla till att göra ett besök på Autopulsen till en trevlig upplevelse. Rekommenderas.
Kass service. Beställde däck dit, men när jag fick reda på att det är ett företag som tar betalt för att omhänderta gamla däck vilket de är skyldiga till att göra gratis enligt lag så vill jag hämta mina däck och åka till ett annat ställe. Det fick jag inte. Så mina däck blev gisslan hos honom. Passa er för den här "mannen"!
Har köpt Däck här vid flera tillfällen till bra priser. En kopp kaffe i samband med däckskiftet är trevligt. Hyfsat korrekt, men ibland lite trubbigt kundbemötande.
Bra service och vettiga priser. Har i många år utnyttjat företaget för mina bilar.
Fantastisk service och trevlig personal. Tack för räddningen i nöden :-
Gjorde hjulinställning. Fick tid ganska snabbt. Däcken slet snett. De hittade felet och rättade till det. Priset låg på samma som andra jag jämförde med.
La på nya sommardäck på Autopulsen på vår Audi A4. Det var billigt och jobbet var gjort snabbt 20 min. Tyvärr repade de en fälg, och än värre så är däcken obalanserade !. Kommer få balansera om dem, och då blir det inte på Autopulsen. Tyvärr.
De är jätte bra
jätter bra service pris är ok.
Fantastisk personal. Hjälper proffitionellt till med det du behöver.
Comment on this business

Directions to Autopulsen with public transportation


Härlöv Slättängsskolan 120 meters
2
549
554
Härlöv Kabelvägen 220 meters
2
554
Härlöv Olof Mohlins väg 270 meters
549

to add Autopulsen map to your website;