facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Autovendo

Autovendo

About

Trygg husbil och husvagnsförsäljning i Falkenberg. Trygg Förmedling och serviceverkstad husbil husvagn i Falkenberg

Story

Falkenbergs nya förmedling av campingfordon.

Vår mångåriga erfarenhet från bil- och fritidsbranschen ger dig trygghet i förmedlingen av ditt fordon från första kontakt till avslutad affär.

Vår auktoriserade verkstad samarbetar med välkända leverantörer i branschen för att just ditt fordon ska få bästa service och omsorg.

Vid akut behov rycker vår jourbil ut till din hjälp.

Alla fordon testas och varudeklareras samt åtgärdas vid behov innan förmedling. Hela 12 månaders garanti ingår alltid och vi har flera finansieringsalternativ.



"Vi säljer, köper och förmedlar fritidsfordon sedan 2016. Vi är även återförsäljare för Hobby husvagnar Isabella Ventura. Kampa Kama Fritid Holiday FritidVi säljer tillbehör utför service och reparationer av husbilar och husvagnar. Trumapartners och Alde service. Thetfords servicecenter Dometic. försäkringsskador aukt för Hobby, Knaus weinsberg Swift Polar"
Address: Oktanvägen 13B-15B, 311 32 Falkenberg (Suède)
Phone: 034616400
es.odnevotua@libsuh
City: Falkenberg
Zip Code: 311 32


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 17:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Autovendo falkenberg age, Autovendo falkenberg price, Forsbergs Fritidscenter
Similar places near
Bilopalen Bilopalen 256 meter Trevligt bemötande
Bilhallen i Falkenberg Bilhallen i Falkenberg 344 meter Snart kört 1500 mil med transportern jag köpte av Anders och nu även nybesiktigad. ...
Kebbe Motors Kebbe Motors 359 meter Hade helst inte gett någon stjärna men måste om jag ska kunna skriva. Dåligt bemötan...
Falkenbergs Bil Falkenbergs Bil 2 km Vi Jobbar med alla sorts bilmärken, det är bara till att höra av er till oss om ni ön...
Toveks Bil Toveks Bil 4 km Riktigt proffsigt
Campea Husvagn Husbil Campea Husvagn Husbil 5 km Bra sortiment. Har varit inne ett antal gånger och säljarna är rätt otrevliga. Det ha...
Reviews
Idag har jag besökt den här verkstaden för att gå igenom det elektriska och sätta in nytt bodelsbatteri i min husbil. Jag nämnde att gasen till kylskåpet inte tänder, då undersökte och fixade han det också. Vilken service och kompetens det finns där plus mycket trevlig personal. Högt rekommenderade.
Mycket proffsigt företag. Enda negativa är att det alltid är kö i deras telefon och när man vill ha hjälp eftersom alla vill få hjälp här.
Mycket trevligt och vänligt bemötande från personalen. Vid två olika tillfällen som Vi varit i behov av hjälp så har dem fixat våran husbil så att vi har kunnat fortsatt vår resa. Bästa service vi har upplevt, snabbt jobbat och ingen lång väntan. Tomas och Birgitta med sin Swift
Katastrof bolag ville ha hjälp med lite montage och fick som svar att vi har mycket att göra så kan inte hjälpa dig, Inget förslag att vi kan ta det om 4 månader. Kommentar till Svaret från er jag skrev att jag hade en stereo och kunde köpa de andra delarna inte att jag skulle göra det. Och svaret från er: Tack för din förfrågan, just nu har vi mkt planerat och hinner ej hjälpa dig med detta. Då hade det väl varit mer ärligt att skriva att vi hjälper inte andra husbilsfirmor. Men jag vet att ni hjälper andra firmor som säljer husbilar Bara för man hyr ut husbilar är det väl inte samma som att man har kunskap att göra olika montage?
Trevligt bemötande. Inga problem. Fixar husvagnen snabbt och trots semestertider. Bra kvalitet på arbetet. Detta företag kommer jag rekommendera till vänner och mitt nätverk.
Helt otroligt bemötande! Fixade vårt problem på bara några minuter och vi är mer än nöjda! Skulle rekommendera detta ställe till alla. Tack Dennis och Kent för fantastisk hjälp!
Fantastiskt service , vilken otrolig personal.
Mycket trevligt bemötande.
Mycket trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma.
Kanon service av bästa kvalitet. Hit återkommer jag igen. Tack, Dennis för snabb service samt fina tips.
Comment on this business

Directions to Autovendo with public transportation


Falkenberg Glykolvägen 180 meters
14
Falkenberg Servicevägen 240 meters
14
Falkenberg Smedjeholmen 240 meters
2
652

to add Autovendo map to your website;