facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AVA MC

AVA MC

About

http://www.avamc.se
ava_mc_ @Instagram

Story

Vi på AVA MC har stans bredaste och djupaste utbud av nya och begagnade motorcyklar.

Vi är auktoriserad återförsäljare och serviceställe för Ducati, Husqvarna, Indian, Suzuki och Kymco.

Vi har allt du behöver när det gäller tillbehör, kläder och skyddsutrustning både i butik och i vår webb-shop.

Välkommen!



"Full service anläggning för Honda Suzuki och Indian motorcyklar samt mopeder och motorcykel skotrar från Peugeot, reservdelar samt tillbehör. Våra utbildade tekniker tar hand om service och reparationer av din hoj. Vi hjälper till med främmande märken när vi har tid och möjlighet. Köper du din hoj av oss har vi fri låne mc vid service över dagen. Vi tillhanda håller kläder/skyddsutrustning av flertalet leverantörer från de ledande tillverkarna. Många varor går att beställa via vår webbshop med olika förmånliga betallösningar, upphämtning möjlig i butik alt vi skickar hem till dig. Självfallet kan man även finansiera sin mc om så önskas. Välkomna till oss på AVA MC!"
Address: Vårby Allé 53, 14330 Vårby, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0855636900
City: Vårby
Zip Code: 14330


Opening Hours

Monday: 11:00 - 19:00
Tuesday: 11:00 - 19:00
Wednesday: 11:00 - 19:00
Thursday: 11:00 - 19:00
Friday: 11:00 - 19:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Ava mc reservdelar, Nilssons MC, Svedea mc, XLMOTO se, Bike Trollhättan, Sulas MC
Reviews
VARNING VARNING VARNING Många som har blivit drabbade sen de flyttade från Vårby Gård till Gustavsberg. Lita inte ett dugg på deras besiktningar eller garantier, de kör fult spel.
VARNING FÖR AVA MC AB Köpte en MC-jacka på distans som företaget levererade med ett butikslarm kvar i sig. jag begärde att få en kredit för att jag själv skulle lösa problemet. detta vägrade företaget gå med på och skickade mig istället till kronofogden. SANSLÖST OSERIÖST BOLAG. KÖP AV NÅN ANNAN!!
AKTA ER FÖR AVA MC Mycke dolda problem och de vägrar hjälpa till med garantin om problem uppstår. VÄLDIGT OSERIÖST
Hade bestämt mig för att köpa ny mc men visste inte riktigt vilken sort. Valde mellan två olika och bad om att få provköra. Svaret blev att deras demohoj var utlånad och skulle komma tillbaka om några dagar. Säljaren skulle ringa upp. Det har nu gått tre månader utan samtal. Inte för det spelar så stor roll eftersom jag åkte till en mer professionell butik och köpte en samma dag.
Superbra bemötande, proffsiga mekaniker och i informationsdisken. Väldigt hjälpsamma och har ännu en bra prisbild! Nöjd med servicen på min Suzuki och kan varmt rekommendera!
Lämnade en moped för reparation som ett försäkringsärende och AVA MC skulle skicka ett offert inom två veckor men efter fem veckor har inte hänt någonting och de säger att vi ska "försöka" skicka ett offert på 5:e veckan. RIKTIGT DÅLIGT. NOLL stjärna Undvik AVA MC.
Vill man inte kasta flera månadslöner i sjön för att man köpt ett fordon där säljaren inte berättar viktiga saker om den så håller man sig långt bort från Ava MC. Klagar man så rycker dom på axlarna och man får skylla sig själv.
Bra butik med bra utbud och trevlig och kunnig personal. Fick bra hjälp med att välja rätt grejer.
Var där för att köpa delar till mina stövlar och måste säga att det är eminent service och ett bra utbud.
Toppenbra verkstad, fick min hoj genomgången, servad,besiktigad, och klar. trevlig personal, hjälpsamma. Bra utbud av nya och beggade hojar.
Comment on this business

to add AVA MC map to your website;