facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AVB Rehab - Behandling av beroendeproblematik

AVB Rehab - Behandling av beroendeproblematik

About

AVB Rehab grundades i Malmö våren 2013. Vi erbjuder en effektiv behandling av människor som blivit beroende av alkohol, droger eller spel. Hos kan man välja att gå en dag- eller kvällsbehandling. Vi erbjuder branschens längsta efterbehandling om he

Story

Vi bedriver en individuellt anpassad behandling vilket innebär att vi är lyhörda för den enskildes behov och egna resurser. Dessutom bor man kvar hemma under tiden för primärbehandlingen och således slipper bli isolerad i en institutionell miljö. Vårt arbetssätt baseras på omtanke för individen, hög kvalitet på behandlingen, kunnig personal med lång erfarenhet.

Address: Geijersgatan 6, 21618 Limhamn, Skåne Län, Sweden
Phone: 040437767
City: Limhamn
Zip Code: 21618


Reviews
Nu är det snart 1 år sedan jag hade min avslutning på AVB Rehab och jag är fortfarande drogfri. Jag fick under min behandling många viktiga ”verktyg” som har varit livs viktiga för mig. En annan bra sak är att när man fullföljt hela behandlingen så får man 2 års efterbehandling vilket är väldigt viktigt för att inte gå tillbaka till ”gamla vanor”. Så både jag och min familj tackar AVB Rehab!
Bästa behandlingen!
Comment on this business

Directions to AVB Rehab - Behandling av beroendeproblematik with public transportation


Malmö Geijersgatan 70 meters
47
7
Malmö Hylliekroken 280 meters
47
7
Malmö Packhusgatan 290 meters
47
7

to add AVB Rehab - Behandling av beroendeproblematik map to your website;