facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Avector

Avector

About

"Vår vision är att utveckla kundanpassade och kostnadseffektiva system och tjänster för facility management, att genom kunskap, kvalitet och tillgänglighet öka lönsamheten för våra kunder"

Story

Avector har sina rötter i början på 1980-talet som bolaget Airson, inriktat på VVS-tjänster. Efter en kortare period med en annan ägarbild blev vi i april 2011 Avector, specialiserat på kundanpassade system och tjänster för fastighetsförvaltning.

Vi erbjuder i dag allt från hela drifts och underhållssystem till tjänster inom inventering, ritning, projekt och upphandling.
Vi ser det som vår främsta uppgift att hjälpa våra kunder öka sin lönsamhet genom ständigt utvecklade och förbättrade system och tjänster.

Avector drivs av innovativt tänkande och teknisk nyfikenhet och vi var först på marknaden med att utveckla webbaserade system för facility management. Den nuvarande versionen av V3i har till exempel sina rötter i det sena 1980-talet.

Tack vare vår långa erfarenhet av drift- och underhållssystem förstår vi vad fastighetsskötsel egentligen handlar om och våra konsulter och systemutvecklare vet precis vad som gäller på fältet. Med en flexibel medarbetarstyrka på 15 anställda värdesätter vi närheten till våra kunder och kan arbeta snabbt och effektivt. Utöver våra egna medarbetare har vi genom åren skapat ett brett nätverk av duktiga samarbetspartners inom olika områden.



"Ørn Software är ett innovativt teknikföretag som är specialiserat på kundanpassade fastighetssystem inom drift, underhåll och energiuppföljning samt konsulttjänster inom inventering, projektering och upphandling inom fastighetsbranschen."
Address: Helsingborgsvägen 45, 262 72 Ängelholm
Phone: +46 (0)431 40 25 90
City: Ängelholm
Zip Code: 262 72


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Pārvākšanās serviss, Iepakošanas serviss
Similar places near
IXX IT-partner AB IXX IT-partner AB 199 meter Görgou support helt enkelt.
BestIT BestIT 3 km BestIT levererar helhetslösningar inom IT
Diflex AB Diflex AB 4 km Bra bolag för IT-service till företag.
Comment on this business

to add Avector map to your website;