facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Awesome Media

Awesome Media

About

Awesome media drivs av Ulrika Andersson. Konsultuppdrag inom digital marknadsföring och virtuell assistent med inriktning mot sociala- & digitalamedier.

Story

Awesome media är en digital marknadsföringskonsult som jobbar bland annat som virtuell assistent med inriktning mot sociala- och digitalamedier.

Jag kan hjälpa till med allt från inlägg på sociala medier, strategier, digital annonsering, statistik, uppdateringar på hemsidan, SEO, vara er virtuella assistent och mycket mycket mer!



"Tar inga nya uppdrag just nu!Digital marknadsföring, rådgivning och webbdesign är stöttepelare i Awesome media. Vi går in och stöttar upp dig och ert företag genom att jobba ett antal timmar i månaden med er marknadsföring eller med längre projekt på halvtid. Anlita mig som digital marknadsföringskonsult, rådgivare eller projektledare inom webb- och sociala medier.Det jag kan hjälpa till med är bland annat hemsida, sociala medier, mailutskick, trycksaker och grafisk profil.Awesome media hjälper små, medelstora och stora företag som inte själva har möjligheten, kunskapen eller personalen till att sköta sin digitala marknadsföring."
Address: Sandåsvägen 18, 29163 Kristianstad
Phone: 0708323334
City: Kristianstad
Zip Code: 29163



related searches:
Similar places near
Kristianstad Strongman Kristianstad Strongman 6 km Strongmangym i Kristianstad på näsby industriområde. Vi har det mesta i strongmanväg!...
Starka Betong Starka Betong 6 km Starka Betongelement är ett prefabföretag som bl. a. tillverkar pelare, balkar, vägga...
Comment on this business

to add Awesome Media map to your website;