facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Axel Tips och Tobak

Address: Guldmyntsgatan 4 , Göteborg 414 81, O, SE
City: Göteborg
Zip Code: 414 81



related searches: axel thai, postnord, royal spel och tobak öppettider, axel tips och tobak axel dahlströms torg
Similar places near
4 Gott 4 Gott 3 km Har blivit mycket sämre det senaste halvåret. Mindre utbud samma godis förekommer fle...
Allgott Allgott 3 km Väldigt trevlig butik med bra service
Järntorget Cigarren Järntorget Cigarren 3 km Trevligt fik med gott kaffe samt goda smörgåsar. Trevligt personal. Rekommenderas med...
Gottepåsen Gottepåsen 5 km Bra med längre öppettider. Relativt bra utbud. Trevlig personal. Lösgodiset är tyvärr...
Beckmans Kvarterskiosk Beckmans Kvarterskiosk 6 km En trevlig grill/pizzeria. Helt klart godkänd burgare och pommes. Det blev en meny nu...
Brattska Krogen Styrsö Brattska Krogen Styrsö 8 km Recension gäller pizza vid lunch. För att vara en strandrestaurang så får jag säga at...
Reviews
Lokalen nyligen ombyggd och uppfräschad. Den verkar större och ljusare nu. Budbee finns i lokalen. Toppenbra service. Blir alltid trevligt bemött här av kunnig och trevlig personal. Stort utbud av diverse grattiskort godis och tidningar mm.
Önskar de nya ägarna med dess personal Stort Lycka Till. Mycket trevligt bemötande av återkommande kund/Birgitta Skar
Bra utbud, mycket trevlig och hjälpsam personal och enkelt att hämta ut paket från postnord. Budbee skåp finns även i lokalen.
Ibland bra ibland mindre bra. Skulle hämta ut paket. Har bytt namn. Var osäker på vilket namn det stod på paketet. Visade sig att det var mitt nya namn på paketet. Och har inte hunnit få mitt nya körkort ännu. Blev en skarp konflikt. Jag föreslog att qr-koden kunde scannas på körkortet för att han skulle få upp rätt data. Mannen mumlade något om att det kan väl vara vad som helst! Verkar inte lita på nyare system. Kände mig praktiskt taget utjagadur butiken. Kände mig väldigt illa bemött. Jag känner en viss oro för hur det ska gå för mig att hämta ut mitt rekommenderade brev med mitt nya körkort... Vissa faktorer gör verkligen livet fyllt av spänning och överraskningar.
Mycket trevlig personal. Bra service. Har sett folk som klagat när det är black Friday Kaos, green week, och mellandagsrea. Har inte sett någon som frågar hur det är med dom utan istället kanske eventuellt klagar på de som arbetar där. Att folk inte lär sig stå i kö, går före, inte tar reda på hur regler för ex posthantering fungerar innan besök vilket är enkelt eller ger sig när det förklaras att nåt är bortom spelbutikens kontroll, kan jag inte förstå ibland hur dom som arbetar där har tålamod att vara så oerhört trevliga som dom är. Kommer ihåg namn och vad som önskas i många lägen. Fullt förståeligt om man inte är go och glad Kexchoklad till precis alla, alla dagar i alla lägen. Stor eloge säger jag! Nåt som jag upplevde från flera spelbutiker i stan är en fruktansvärt tråkig matchokultur där man kan bli ignorerar eller tilltalad så nedsättande att man inte vill dit igen. Har aldrig hänt en gång under alla år här och här har jag varit mycket. Bra jobbat säger jag! Mycket nöjd!
PERSONALEN är kanske inte den muntraste. Men de hälsar och gör sitt jobb. Vid ett par tillfällen har de lagt extra tid på att verkligen hjälpa till, vilket då var till stor glädje, och naturligtvis är jag tacksam för det. ÖPPET-TIDERNA är fullt ok, tycker till och med att de är riktigt bra. KÖ kan uppstå överallt men med såpass omfattande öppettider, borde vem som helst kunna hitta tillfällen då det är mindre folk i butiken.
Håller inte med om att personalen är otrevlig - tvärtom! De hälsar glatt, vet vad du heter och hjälpsamma om du skall posta paket med utskrivna etiketter. Att det ofta är köer beror inte på personalen utan på att det är högt tryck med stort kundunderlag. Ett minus är dock matoset från thaien intill, när du hämtar ut klädpaket luktar kläderna matos. Inte så kul.
Lång kö, otrevlig personal. Önskar att någon annan öppnade upp för PostNord och dylikt i närheten så man slapp gå hit.
Alltid ett trevligt bemötande även om det ibland är lite väl långa köer med ett inte alltid fullt fungerande kölappssystem.
Kan vara en hel del kö vissa tider men personalen sköter det bra! Mycket paket som skall upphämtas då dom är ombud för posten & Schenker bland annat. Utöver det är det väldigt många som håller på med lotto/trav osv.
Comment on this business

Directions to Axel Tips och Tobak with public transportation


Göteborg Axel Dahlströms torg 60 meters
1
2
3
7
8
X
Högsboleden 310 meters
185
84
95

to add Axel Tips och Tobak map to your website;