facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Axels Polkagriskokeri

Address: Sjögatan 41, 563 31 Gränna
Phone: (0390) 41384
City: Gränna
Zip Code: 563 31



related searches: gränna polkagriskokeri, grenna
Similar places near
Polkagrisstaden Polkagrisstaden 40 meter
Pingstkyrkan Pingstkyrkan 107 meter Trevlig församling med varmt bemötande
Vinlistan Vinlistan 107 meter GRÄNNA
Salong Gränden Salong Gränden 115 meter Blev nöjd med frillan Frida skapade! Jag kommer åter!
Grenna Kulturgård Grenna Kulturgård 132 meter Mycket fin och gammal kulturgård
Matlust! Matlust! 133 meter
Grennarevyn Grennarevyn 134 meter
Gränna Chokladmakeri & Café Gränna Chokladmakeri & Café 149 meter Mycket goda våfflor.
Grennabaren Grennabaren 170 meter En pizza som står ut i mängden, tunn och spröd botten med frasiga kanter. Vi beställd...
Hud Kropp & Själ Gränna Hud Kropp & Själ Gränna 239 meter Så mysigt ställe och trevlig personal
Gränna Pingstförsamling Gränna Pingstförsamling 245 meter Väldigt välkomnande. Varmt och genuint bemötande. Där trivdes jag.
Brahegatan Brahegatan 381 meter
Röttlerundan Röttlerundan 625 meter
Grillköket I Gränna Grillköket I Gränna 678 meter Fruktansvärt äckligt och dyrt. Vidriga råvaror och otrevlig personal! Har du läst det...
High Chaparral High Chaparral 728 meter Härliga karaktärer, fin park, god mat. Gissar det var något färre uppträdanden pga pa...
Reviews
Det här är nostalgi från barndomen. Gränna polkagrisar är ett måste varje gång vi är i Småland. Kul att man fortfarande kan tjuvkika på fabriken där de tillverkar polkagrisar för hand. Kul att de även börjat med chokladtryffel och sånt gott.
Enkelt karamellkokeri. Finns de som är bättre, fräschare och mysigare.
Lite dåligt med polkagrisklubbor som är modell större. Dåligt utbud, för det har varit MYCKET bättre tidigare. En halvförrvirrad tjej i kassan, men artig, trevlig och välkomnande med ett glatt humör.
STANNA INTE HÄR, ÅK VIDARE IN TILL GRÄNNA CENTRUM!! Detta ställe är kraftigt överprisat med dåligt utbud. Butikerna inne i Gränna är MYCKET mer populära med all rätt och ni lär bli besvikna och irriterade om ni inser detta efter att ha handlat här. Stängerna var ok men kan INTE rekommendera detta ställe när man besökt centrum
Liten mysig butik med bra utbud för sin storlek! Trevlig kassörska också.
Varorna var inte påfyllda i hyllorna, utan låg i lådor. Toalett finns. Finns ett större utbud med polkagrisar i en annan butik i närheten av denna.
Mysigt ställe med försäljning och glas. Även toalett.
Nej, fy. "Mjöliga" polkagrisstänger som jag bara kan anta är från förra säsongen? Annars, var har sockerkristallerna försvunnit? Mindre i storlek än andra ställen, dessutom dubbelt så dyrt från det första kokeriet vi besökte i Gränna. Stanna helt enkelt inte på första "bästa" polkagriskokeri för detta var en besvikelse!
Polkagristillverkning och försäljning enligt traditionen. Ingen "show" eller underhållning förutom att man får titta genom ett fönster när dom bakar. Det finns säkert roligare visningar för dom berättar vad som händer.
Det är roligt att se när "polkan" tillverkas och även chokladen.
Comment on this business

to add Axels Polkagriskokeri map to your website;