facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Axelsons Animal Massage School

Axelsons Animal Massage School

About

Bodywork for horses and dogs
För mer information hör av dig till: [email protected]

Story

En skola som tar hänsyn till djurens hälsa, kroppsspråk och smärtsignaler. Utbildningen inriktar sig på förebyggande manuella terapier på djur, såsom massage, stretching, stresspunktsbehandling, akupressur och reflexologi. Även betonas träning och uppbyggnad av djurets kropp efter skada och operation.

Mission

Alla djur ska få rätt till anpassad kroppsvård för att få ett drägligt liv

Products

Utbildning



"Axelsons Animal Massage School grundades 1993 av Marina Axelson och Hans Axelson med inriktning på massage för hästar och hundar. Skolan har sin huvudverksamhet på Väsby Gård på Färingsö men har också haft utbildning i Italien, Japan, Norge och Danmark. Marina Axelson driver nu skolan i egen regi sedan 2004 och undervisar i alla ämnen: Massage, anatomi för häst och hund, Akupressur och Zonterapi för häst och hund, Strain-counterstrain för häst, Sporttejpning, Ryttaryoga."
Address: Väsby Gård, Skå Kyrkväg 19, 179 75 Skå, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0768666938
es.snoslexa@egassamlaminanoslexa
City: Skå
Zip Code: 179 75


Opening Hours

Monday: 10:00 - 12:00
Tuesday: 10:00 - 12:00
Wednesday: 10:00 - 12:00
Thursday: 10:00 - 12:00
Friday: 10:00 - 12:00


related searches: Axelsons animal massage school skå photos, Hästmassör utbildning, equi-fysioterapeut, Equiterapeut utbildning, Hästmassör lön, Ryttaryoga utbildning
Similar places near
Salong L Salong L 3 km Alltid lika trevligt, fint bemötande och skicklig service.
Reviews
Finns nog ingen mer genuinare utbildning att gå inom hästmassage, hennes utbildningar är oerhört välutvecklade och noggranna och lyfter så många bitar i hela hästens kropp. Verkligen den bästa av de bästa!
Så stort kunnande Marina har och så många aha-upplevelser jag haft på alla kurser jag gått. Man vill bara få mer. Saknar utbildningstiden, den härliga miljön och människor man mött där genom åren.
helt fantastiskt o lärorikt
Proffsig personal med stort kunnande
Comment on this business

to add Axelsons Animal Massage School map to your website;