facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Axö In Action

"Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med flera av marknadens bästa banker och långivare. Vår uppgift är att hjälpa dig som kund med din låneansökan som vi förmedlar till alla våra samarbetspartners. Eftersom räntan kan variera stort mellan olika banker är det viktigt att du får den behandlad hos så många som möjligt innan du bestämmer dig. Efter någon timme återkommer vi med det bästa erbjudandet som blev presenterat för oss.Räntan som erbjuds är individuell och presenteras först i samband med låneerbjudandet. Du väljer själv om du vill acceptera erbjudandet eller ej, att ansöka genom oss är inte bindande.Ta kontakt med oss idag eller skicka in en låneansökan via vår hemsida. Du får svar redan samma dag."
Address: Rubingången 7, 135 49 Stockholm
Phone: (08) 770 07 63
City: Stockholm
Zip Code: 135 49



related searches: Axö in action videos
Similar places near
Systugan Systugan 943 meter
Tyresöhallen Tyresöhallen 2 km Fin ishall mäta vatten, Ältasjön. Fin idrottsanläggning.
Corratec Sverige Corratec Sverige 2 km Nu startar Corratec sin tillväxt på den svenska marknaden. Vi ska bli ett ledande fab...
Anuradha´s  Pudlar Anuradha´s Pudlar 4 km En liten uppfödning av mellanpudel i hemmiljö i färgerna vitt, svart och silver.
Saltsjöbads Baletten Saltsjöbads Baletten 4 km "Saltsjöbadsbaletten grundades 1957 och är en familjär dansskola för barn och to...
Britalian Racing- Rizomabutiken Britalian Racing- Rizomabutiken 4 km Webshop specialiserad på Rizoma
Sayonara Sayonara 5 km
Stationshuset Stationshuset 5 km Jättetrevlig personal. Fick snabbt en god lunch till ett bra pris. Bra hänsyn och åtg...
MAK Konsult MAK Konsult 5 km Redovisningstjänster
Stockholm kök och Lackering Stockholm kök och Lackering 5 km Väldigt nöjd med omlackeringen av min sekretär. Från duvblå till vit. Väldigt lätt at...
Flatenbadet Flatenbadet 6 km Detta är en jättefin badplats, speciellt om du har barn. Den stora attraktionen är gi...
Trinntorps Badplats Trinntorps Badplats 6 km Det råder problem med parkering i vid varmt och soligt väder. Bilarna står parkerade ...
Reviews
Skulle testa om jag kan sänka mina kostnader med ett samlings lån, och vad jag får för erbjudande på räntan, efter några dagar av upprepad skickade meddelanden och sms till min telefon så får jag ett skuldebrev att signera att jag har tagit lån och ska basignera lån som inte jag har godkänt akta er för detta företag. Har ringt upp och frågar vad det är för skuld brev och vad är detta så svarar kundtjänst att dom gör så automatiskt .
Spammar med sms trotts att jag aldrig varit inne på deras sida eller hört talas om dom och så tar dom betalt för av avregistrera sig från sms-listan. Scamers!
Bland det sjukaste jag varit med om, tog en UC på mig och jag har inte ens varit i kontakt med Axo i huvudtaget. Anmäl dessa!
Skickar ut en massa spam mail trots att man aldrig varit inne på deras webbplats. Känns väldigt oseriöst
Ringer en hela tiden även fast jag aldrig varit inne på hemsidan
Helt okej erbjudande men kundtjänsten är under all kritik. Klickade igenom ett lån hos fel långivare innan de ringde upp. När jag förklarade vilket lån jag önskade så klickades även detta igenom. Därefter har jag fått dagliga påminnelser via mail och sms från fel långivare. Jag har ringt axo 2ggr och försökt förmå dem att kontakta långivaren att avsluta ärendet ifråga och de säger att detta är gjort flera dagar tidigare. Nu sista gången. Hänvisade de mig till att ringa själv trots att felet ligger hos axos hantering till den felaktiga långivaren. Och här sitter jag, plats 37 i kön och 20 minuter senare. Stark avrådan från ett fullständigt värderlöst företag.
De vägrar att ändra sig då jag som blivit uppringd har ändrat mig inte ok. Rekommenderas inte
ska inte rekommendera dem.. Dem har dåligt kommunikation med sina partner. Hos lendo , sambla eller zensum får man offert är det säkert att man ska få sin val.. Men axo erbjuder lån först sen ka. det vara att man får avslag.. Och går en kreditupplysning för ingenting.. Så avvakta innan ni ansöker hos AXo Kolla dem andra långivare först.
Fortsätter att skicka sms och Mail trots att jag både per sms och Mail bett dem sluta. De skickar kreditupplysningar som jag inte har bekräftat vilket sänker kreditvärdighet.
Varför kostar det pengar att avregistrera från eran skräp sms, när jag har aldrig ens hört talas om Axo skräpet förut. Jag behöver byta numret på grund av er trakasserande 12 sms per dag. Smutsig SCAM !
Comment on this business

to add Axö In Action map to your website;