facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bäckens Häst Psykologi Center - Vretstorp

Bäckens Häst Psykologi Center - Vretstorp

About

Hästpsykologi, problemlösning, lastträning, inridning, inkörning!

Story

Välkommen till Bäckens Häst Psykologi Center utanför Vretstorp! Vårat mål är att hjälpa hästar och människor till en bättre relation genom psykologi och mental träning. Alla hästar behöver lika mycket fysisk träning som mental träning, de behöver få uppgifter, utmaningar och pussel att lösa för att bli mentalt stabil. Ingen vill ha en häst som är för pigg, för lat, för rädd eller för dominant, något mitt emellan är något som i princip alla ryttare och hästmänniskor letar efter. Att hitta balansen kan vara svårt.
Vi på Bäckens HPC hjälper dig och din häst att hitta den mentala stabiliteten i erat förhållande. Vi hjälper dig att läsa av din häst, förstå din häst, lösa problem och hitta den där lilla extra finessen som gör att ni kommer kunna lita på varandra.

Vi erbjuder:
Lektioner med egen häst hos dig eller mig
Lektioner med lånad häst
Problemlösning
Lastträning
Föreläsning
Clinic
Uppvisning
Helgkurser 2-3 dagar
Inridning/Inkörning

Ta hand om relationen så kan ni ha det roligare och säkrare med hästarna!

Address: Bäcken 826, 69495 Vretstorp
City: Vretstorp
Zip Code: 69495


Similar places near
Salsbro Stuteri Salsbro Stuteri 5 km Salsbro Stuteri är beläget i Viby. 3 mil söder om Örebro, utefter E20. GPS: WGS84: ...
RAZ Management AB RAZ Management AB 5 km RAZ Management AB jobbar med hingstar. Både fysiskt uppstallade i Sverige och utomlan...
Barnsäkerhetsspecialisten Barnsäkerhetsspecialisten 5 km "Att vara steget före"Barnsäkerhetsutbildningar för alla som månar om våra små.
Comment on this business

to add Bäckens Häst Psykologi Center - Vretstorp map to your website;