facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bäckmans Bil - Västerås

Bäckmans Bil - Västerås

About

Bäckmans Bil i Västerås - bäst på begagnat!
Välkomna in!

Story

Vi på Bäckmans Bil i Västerås erbjuder dig som kund bra bilar till rätt pris, oavsett bilmärke som du hittar i vår bilhall på Kokillgatan 1 i Västerås.

Hos oss är varje bilköp en trygg affär, vi värnar om ett långsiktigt förtroende och vill ses som en pålitlig och engagerad bilhandlare i region Mälardalen. Förutom att vi alltid lämnar garantier när du köper din bil hos oss, erbjuder vi även förmånliga finansieringslösningar av ditt bilköp via våra partners Santander Consumer Bank och Wasa Kredit.

Bäckmans Bil är en väletablerad bilhandlare i Västerås med en gedigen erfarenhet av bilförsäljning och kundservice. Sedan starten 2013 har vi levererat tusentals bilar till nöjda kunder över hela Sverige.

Kom gärna och besök våran bilhall på Bäckby i Västerås, Vår trevliga personal hjälper dig mer än gärna att hitta nästa bil som möter just dina behov.

Bäckmans Bil - En tryggare bilaffär



""Välkommen till Bäckbybilcenter - en bättre bilhandlare i Västerås! Vi kan våra bilar & ställer in siktet på en trygg bilaffär med att få Er som kund nöjd. Vi köper, säljer & byter in alla typer av bilar. Hos oss köper du din bil i vetskap om att den är noggrant kontrollerad av vår verkstad. Samtliga våra bilar är varudeklarerade & säljs med garanti.""
Address: Kokillgatan 1, 72133 Västerås
Phone: 021-35 63 00
City: Västerås
Zip Code: 72133



related searches:
Reviews
Känner mig lurad och inte alls nöjd! Oseriös bilhandlare såld en bil med totalt slitna däck på insidan där tråden hade kommit ut på bakdäck bilen skakade vid provkörning då ägaren sa att hjulen behövs dra åt vid drog åt dom men ändå ingen förändring! Då han sa att kanske dom behöver balansering! Igår var vår anställd på däckverkstad dom kollade däcken dom visade däcken var helt sönder sprick! Kunder ha gått illa för chauffören! Då jag skrev med ägaren som vägrar stå för däcken trots bilen köptes för 2-3 veckor sedan! Rekommenderar inte alls denna oseriös bilhandlare! Bluff firman
Väldigt bra och proffsigt bemötande, hjälpsamma och trevliga. Rekommenderas.
Mycket nöjd med mitt bilköp och även service efter köpet. Rekomenderas
Vi fick ett mycket proffsigt bemötande av säljare. Ett stort Tack för bilen
Mycket nöjd, bra service seriösa och trevlig personal, rekommenderar
Jätte trevlig personal och jätte bra service rekommenderar verkligen
Nej inget för mig.känns som ett blufföretag
Comment on this business

to add Bäckmans Bil - Västerås map to your website;