facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bägeby's bil och motor

Story

Service, reparationer, sänkning m.m. av alla bilmärken. Privatägt företag sen flera år tillbaka.



"I det lilla samhället Smålandsstenar som ligger längs väg 26 mellan Jönköping och Halmstad, finns Ingemars USA bilar. Företaget ägs och drivs av Ingemar Gustafsson som började sin verksamhet genom att importera klassiska jänkare från USA i början av 70-talet."
Address: Videgatan 2, 33332 Smålandsstenar
City: Smålandsstenar
Zip Code: 33332



related searches: mekonomen smålandsstenar, svenstigs bil värnamo värnamo, svenstigs smålandsstenar, svenstigs bil gislaved hagagatan gislaved, svenstigs gislaved, svenstigs halmstad jobb, volkswagen gislaved, svenstigs värnamo
Similar places near
Mekonomen Sverige Mekonomen Sverige 1 km Ska du ha bästa servicen o bra reservdelar så välj denna verkstad.
Reviews
Trevligt ställe å bra personal mycket fina bilar värt att stanna och titta om man är i närheten!
Köpte min fina Edsel 1958 Citation där och är jätte nöjd fick verkligen mycket service och hjälp.
Jag var inte den vanliga kunden på jakt efter en ny bil även om situationen och bilarna i lager lockade : . Generatorn på min annars pålitliga Chevrolet Express 1500 tackade för sig på väg från Småland till Stockholm och Ingemar var en räddare i nöden och hjälpte till långt utöver förväntan.
Hadde inte skadat med lite bättre bilder,,,,
Råkade åka förbi och svängde in för skojs skull. Var tyvärr redan stängt för dagen, men vi blev insläppta ändå och fick kolla runt. Mycket trevligt bemötande.
Stort tack Ingmar, för ett fint arbete med hjälp att sälja min bil, mycket snabbt fixat "1 Vecka". samt att det var en trevlig stund hos er med fika o fina bilar. Mvh Jan Magnusson Imperial 1967 Conv.
En härlig blandning av fordon med en legendarisk ägare
mycket kompetent, vänlig och hjälpsam. alltid mitt nöje
Epic bilförsäljare
Riktigt trevligt bemötande och kundservice köpte min första ordentliga amerikanare hos Ingemar och var och hämtade hem min Cadillac 65a idag.. bilen är i riktigt fint skick och går som en dröm! Så letar ni efter bra bilar så rekommenderar jag ett besök hos ingemars usa bilar!
Comment on this business

to add Bägeby's bil och motor map to your website;