facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bälinge Hem och Trädgård AB

Bälinge Hem och Trädgård AB

About

Bälinge hem och trädgård är ett företag i norra Uppsala. Vi är specialister inom hem och trädgård förbättringar och underhåll.

Story

Vi på Bälinge hem och trädgård har över 20 års erfarenhet inom sten, trädgård, staket och snickeri, Vi strävar efter att bygga långvariga relationer med våra kunder, att vara ärlig, hårt arbetande och pålitlig, är vägen, tror vi, att bygga och driva en hållbar och långvarig affärsrelation.

Vi använder den senaste tekniken för att skapa detaljerade 3D-ritningar. För att du som kund, kan se exakt hur den färdiga produkten kommer att se ut. Om du väljer att anlita oss för att utföra arbetet, får du 3D- tjänsten gratis.

Oavsett om du behöver en ny altan, staket, uteplats eller bara vill utnyttja utrymmet till sin fulla potential, kontakta oss idag och vi kommer att arbeta tillsammans för att förvandla ditt hus till ett hem.

Bälinge hem och trädgård.

Address: Fjärdingsvägen 16, 743 81 Bälinge, Uppsala Län, Sweden
Phone: 018123222
City: Bälinge
Zip Code: 743 81



related searches:
Similar places near
Uppland Hus & Design AB Uppland Hus & Design AB 6 km Välkomna till Uppland Hus & Design AB! Vi bygger allt, från platta till tak. Vi renov...
Leif Liljeberg Bygg & Måleri Leif Liljeberg Bygg & Måleri 16 km Målning & tapetsering, mindre snickeriarbeten samt montering av kök. F-skatt. ROTavdr...
Reviews
Bälinge hem och trädgård la stenplattor runt vårt hus - vi är jättenöjda med samarbetet. De förstod exakt vad vi var ute efter och gav tips på detaljer som gjorde skillnad. Vi är jättenöjda med resultatet.
Comment on this business

to add Bälinge Hem och Trädgård AB map to your website;