facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bälingebadets café och camping

Address: Perstorp
Phone: +46435461021
City: Perstorp



related searches: Bälingebadets café och camping reviews
Similar places near
Hörnans Café & Conditori Hörnans Café & Conditori 13 km Hörnans Café är ett mysigt café, mitt i Perstorps centrum. Det är nu nya ägare med ny...
Hörnans Café & Conditori Hörnans Café & Conditori 13 km Gott kaffe och massor med goda bakverk och smörgåsar!
Perstorps Stations Cafe Perstorps Stations Cafe 13 km Det tog lång tid att få maten. Cirka 1 timme och det brukar ta cirka 10-15 min att få...
Reviews
Det finns en kiosk, men i övrigt inget för den bekvämma camparen, som antagligen skulle rata mycket lägre. För den som vill ha lugn och en urgullig personal är det klart 5 stjärnigt. Minus för högljudda ungdomar vissa nätter.
Liten fin camping.välskötta utrymmen och vänlig personal.nära till fin badsjö och friluftsliv..Vi kommer hjärna tillbaka.
En fantastisk liten camping med mycket trevliga och vänliga campingvärdar. Fin natur runt om. Campingen har ett litet café som serverar fantastiska pommes frites och god glass. Kommer återvända hit fler gånger.
Fantastiskt mysig liten camping med trevliga värdar. Det finns ett litet café som serverar mycket god glass
Mysig camping och jätte fin natur. Har en bra servering med rättigheter för den som vill ta en öl eller ett glas vin och väldigt trevligt personal! Stor fin sjö att bada i och får även bra att köpa fiskekort om du e sugen på att fiska.
En fin liten badvik med camping. Hyr båt och fiska, eller stanna och ät en glass. Stora kulor!!
Liten mysig camping, trevlig personal, bra badmöjligheter och fin natur. Vi kommer tillbaka!
Ingenting för de som vill vara ensamma. Mycket folk. Bad och parkering, camping och kiosk. Den får bara en stjärna eftersom hundar inte får vistas på badplatsen.
Bra bad och bra mat, plus för fina toaletter
Comment on this business

to add Bälingebadets café och camping map to your website;