facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bålsta Simhall

"OBS!! Håll koll på simhallens egna hemsida för att se ändrade öppettider. Se även barnfria tider."
Address: Bålsta, Sweden
City: Bålsta


Reviews
Även en stjärna är för mycket för din försäkring. Den har löjliga arbetstider. Det står arbetstid till 9, men ingen svarar och simhallen är stängd. Den har de löjligaste arbetstiderna.
Toppen! Fin simhall med en stot motionsbassäng, en mindre barnpool och ett plask och lek för de minsta. Dessutom en relaxavdelning med bubbelpool och en rehab bassäng med höj och sänkbar botten. Gott om hjälpmedel för att komma i och ur om man är rörelsehindrad. Rent och fräscht i omklädnings och dushutrymmen. Personalen har hittils varit super, trevliga och engagerade. Billigt inträde!
Mindre simhall som erbjuder ungefär det man förväntar sig. Skåp som man använder eget lås till. Dusch med liten bastu i anslutning till respektive omklädningsrum. I själva simhallen finns det en större bassäng för motionärer, en mindre för barnen samt en riktigt liten söt plaskis för de allra minsta. De säljer även fika & glass samt lättare lunch så som våfflor m.m. Pricken över i:et är relaxavdelningen. Jättemysig avdelning med uppvärmd pool samt bubbelpool. Här finns även gemensamma duschar samt bastu för de som så önskar.
Bra personal och fina bassänger. Rent och fint överallt trots att Simhallen har några år på nacken. Emellanåt åt trångt... Relax avdelningen är inte mycket till Relax tyvärr. Alldeles för stökigt och högljutt. Men fin bassäng med höjd och sänkbar botten. Så passar bra för småttingar.
Roligt med bra anställda
Gammal och slitet men helt klart rent och fint. Supertrevlig personal. Bra pris för årskort jämfört med andra kommuner.
Önskar att vi motionärer hade 3 banor, blev lite trång med två banor när vi var 5 st som simmade. Men som sagt, det var första gången jag simmade så det kanske är så..
Kanonpersonal med stort engagemang, som gör besöket bra vare sig man är där som familj eller motionär... Bassänger & tilltugg för alla smaker.
Barnpoolen håller inte alls den temperatur som den ska. I övrigt en helt okej, väldigt basic simhall. Inga extravaganser.
Tycker den är toppenbra, vanlig bassäng, varm bassäng rehab bastu, ångbastu, bubbelpool mm bara att välja vad som passar bäst.
Comment on this business

to add Bålsta Simhall map to your website;