facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for B-O Boquist Urmakeri

Address: Folkungagatan 81 , Stockholm 116 22, AB, SE
Phone: +46 8 643 48 30
City: Stockholm
Zip Code: 116 22


Similar places near
Åke Falk Urhandel Åke Falk Urhandel 2 km Lätt att komma in. Fick vänta en timme på att få batteriet utbytt i klockan.
Luxury Watches Stockholm Luxury Watches Stockholm 2 km Så fort butiken dragit pengar från ditt kort så försvinner allt vad service heter. Re...
Reviews
Mycket Nöjd! Lämnade in ett äldre Kvartsur som ej fungerade. Urmakaren kunde snabbt säga vad som var felet med uret och hur mycket det skulle kosta. Snabb reperation, trevlig personal samt bra pris!!!
Hayder är bästa urmakaren som fixar allt i min klocksamling, mina 60 - 70 tals väggklockor och armbandsur. Man hittar snygga gamla armband där också till bra priser.
Gör jobbet mycket fort och för ett otroligt bra pris! Alla i butiken är supertrevliga, glada och duktiga. Som urmakare själv kan jag intyga att de gör ett mycket bra jobb.
Bästa köpet jag gjort på länge. Rekommenderar starkt
Jag har ett gammalt väggur som jag har fått hjälp att laga av urmakare Hayder. Nu går klockan perfekt! Fick rekommendationer att anlita urmakare Hayder av Tony Frank på Uppsala auktionskammare. Kan tillägga att det inte är alla urmakare idag som kan laga denna typ av urverk. Jag är mycket tacksam att min gamla klocka fungerar igen!
Varning! Har troligen bytt ägare sedan de positiva recensionerna kom in. Jag lämnade in en klocka för att sätta in ett mekaniskt urverk som jag själv hade med. Jag var mycket tydlig med att de skulle göra en bedömning och kontakta mig om det inte gick. Efter ca en vecka hör de av sig och säger att klockan är klar. De kan inte ens svara på om de fått in verket någon unge svarar i telefon och kan knappt svenska. Väl där så har de inte stoppat i mitt urverk utan ett risigt kvartsverk sämre än originalet. Mitt eget urverk får jag tillbaks vårdslöst skramlande i en låda. Det är nu damm under glaset på klockan. Jag vet vad ni tänker, reklamera så de får fixa dammet. Men nej, jag kommer inte riskera något mer hos de här amatörerna. Det här är en riktig clown som inte bör få titulera sig urmakare och jag avråder bestämt från att ge dem mer affärer!
Rekommenderar starkt! Kunniga arbetare och riktigt bra service!
Min känsla av urmakaren är att inget är omöjligt och han kan fixa det mesta. Han vet vad han gör. Lämnade in en av mina äldre Breitlingklockor med trasigt lås på klockarmbandet. Andra urmakare sa att de inte kunde fixa det. Men den här urmakaren fixade det + polering av klockan. Klockan var som ny när jag fick tillbaka den och låset var lagat Lämnade också in en Universal Geneveklocka som var min fars, för 6 månader sedan till samma urmakare med trasig kronhals. Samma där, flera andra urmakare kunde inte fixa det. Men den här urmakaren tittade på klockan och sa "jag fixar det", fick tillbaka klockan och det var fixat perfekt. Bra och rimliga priser
Jag är verkligen supernöjd kund, hade besökt fem andra välrenommerade urmakare i Stockholm med mitt icke-fungerande gamla mekaniska urverk. Alla sa bara att släng, inget att laga, utan att ens titta på klockan..... men inte denna, han lagade de alla andra sa var skräp.
Väldigt dyrt för bara ett batteribyte inte jättekunnig men tevligt
Comment on this business

to add B-O Boquist Urmakeri map to your website;