facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bärby Självplock

Bärby Självplock

About

På Bärbys Självplock i Säve, odlar vi bär och grönsaker som ni kan skörda.

Story

Försäljning direkt till kunderna har varit viktigt för hisingebönderna sedan flera hundra år tillbaka. Man åkte med egna varor till torgen för att sälja potatis, frukt, ägg och grönsaker. Varorna forslades med häst och kärra, ångbåt eller järnväg till Göteborg där försäljning skedde i parti och minut.

Bärby ”herrgård” som var en kronogård delades i slutet av 1930- talet upp i fyra olika gårdar . Sedan 80-talet då vi köpte en av dessa gårdar odlar vi bär och grönsaker som vi säljer till självplock och de gamla ko- och häststallarna är ombyggda till gårdsbutik. Bärby ligger fortfarande centralt på Hisingen men trafiken går på nybyggda vägar. Torghandeln har i princip upphört men trenden har vänt och intresset för närodlat har ökat.

Address: Bärby Herrgårdsväg 10, 42373 Säve
Phone: 031960877
un.akcolp@ybreb
City: Säve
Zip Code: 42373



related searches: självplock jordgubbar kungsbacka, självplock jordgubbar västerås, självplock jordgubbar örebro, självplock stockholm, självplock jordgubbar alingsås, självplock jordgubbar pris, självplock hallon halland, självplock jordgubbar halmstad
Similar places near
Scopo Workers Scopo Workers 8 km SCOPO är ett team av byggare och svetsare
Topshoes Topshoes 395 km Köpte ett par dyra skor, och de var trasiga efter mindre än en veckas användning. Jag...
Antonios SKOR Antonios SKOR 396 km Kunnig och trevlig personal, underbara skor!!!
DinSko DinSko 396 km Handlar ofta skor där men de har dåligt utbud på större storlekar synd för alla har i...
Reviews
Kanon fin kål av olika sorter .Fin mini squash - Bra priser Ta på stövlar om du ska hit!
Trevligt ställe i Säve där man kan plocka bär och grönsaker. Även en butik med bär, grönsaker, sylt och saft. Keramikförsäljning och kaffeservering i samma lokaler.
Det är hantverksutställning 1-14 juli sedan är det loppis 15-28 juli 2019 på Annas veranda i samma hus som Bärby självplock.
Åkte dit då det står som öppet, men det fanns inget alls, där man tidigare plockat. Så utgå från hemsidan, ej googlemaps.
Kul utflyktsmål för barn och vuxna. Erbjuder många olika grönsaker och bär att plocka. Bra arrangerat och riktigt bra priser på grönsakerna.
Nya ägare. Plockade blåbär, vinbär, havtorn m.m. De serverar även te och kaffe
Roligt med självplock, bra organiserat och mysigt med den lilla butiken. De har både jordgubbar, vinbär och andra bär och grönsaker så det gäller att hålla koll på när vad är i säsong. Helt rimliga priser och ofta väldigt välbesökt. Man kan även gå på olika kurser där, till exempel att gjuta betong och fläta pil.
Fina goda bär och annat mumsigt varje gång vi har varit där.
Tycker inte om det Nya bärby.. Var bättre förr
Stod på hemsidan att självplockningen höll på till 11.00, vi kom 10.20 och det var katastrof. En enorm kö med folk som skulle väga in sina hinkar etc. , men de fanns ingen som vägde in. Ingen information fanns, rekommenderar inte detta självplock!
Comment on this business

Directions to Bärby Självplock with public transportation


Bärby Norra 130 meters
320
35
36
37
Bärby Korsväg 280 meters
320
35
36
37
Kalshed 310 meters
36

to add Bärby Självplock map to your website;