facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bärebergs Järn & Maskin AB

Bärebergs Järn & Maskin AB

About

Bärebergs Järn & Maskin AB säljer militärt överskott, fordon, maskiner, verktyg, jakt-, fritids- och arbetskläder och handelsstål. BJM AB är även en auktoriserad bilskrot. Vi säljer både till företag och till privatkunder.

Story

Bärebergs Järn & Maskin, BJM, är ett väletablerat familjeföretag som funnits sedan slutet av 1940-talet. Vi säljer militärt överskott, maskiner, verktyg, jakt-, fritids- och arbetskläder och handelsstål och återvinner metallskrot. Vi säljer både till företag och till privatkunder.

Våra ordinarie öppettider är: måndag till fredag kl. 07.30 till 16.00, torsdag till 18.30.



"Bärebergs Järn & Maskin AB , BJM, är ett väletablerat familjeföretag som funnits sedan slutet av 1940-talet. Vi säljer handelsstål såsom; rör, profiler, balk, stångstål, armeringsjärn och plåt.BJM köper och säljer även allehanda metallskrot såsom; järn, koppar, mässing, aluminium, rostfritt etc.Hos oss hittar du också militärt överskott, maskiner, verktyg, jakt-, fritids- och arbetskläder.BJM är även en auktoriserad bilskrot."
Address: Bäreberg Höckgården 330, 465 93 Nossebro
Phone: 0512-50098
City: Nossebro
Zip Code: 465 93


Opening Hours

Monday: 07:30 - 16:00
Tuesday: 07:30 - 16:00
Wednesday: 07:30 - 16:00
Thursday: 07:30 - 18:30
Friday: 07:30 - 16:00

Similar places near
XL-BYGG Byggbiten Nossebro XL-BYGG Byggbiten Nossebro 3 km Lite svårt att hitta i butiken, men personalen är bra och hjälpsam.
D-TEC Lighting Systems D-TEC Lighting Systems 7 km Fantastisk armatur och service! D-tec lyser upp vår klinik i Växjö. Som hudläkare är ...
Reviews
Här kan man få tag i det mesta även som privat person. Har du skrot så sälj det här. Kolla in kläder,kängor ja det mesta som vår Svenska arme har andvänds sig av. Är du jägare så hittar du mycket här om du är jägare alltså och inte en som köper märkes kläder. När man jagar ska man ha rätt kläder och inte "rätt"märke !
Männes svar på Ullared.. Oj vad kreativiteten kommer fram och ide' lampan lyser... Helt klart värt ett besök..
Du kommer att bli förvånad över hur mycket det finns här, både för att bli påminde av gammal tider med så mycket väl sorterade lager. Men också för att dem har nästan alt. Lätt att parkera och mycket hjälpsam service. To bara rätt gummi stövlar med om det är blöt!
Maken till bra service och trevligt bemötande får man leta länge efter. Ett drömställe för oss som gillar maskiner och att bygga saker.
Ett riktigt "Gubbdagis"här kan man hitta precis vad som helst,bra och hjälpsam personal,ibland kan prissättningen vara hutlöst högt,men helheten är:bra priser.
Enormt utbud och man kan finna många fynd. Trevlig personal som gärna hjälper till.
Har allt du behöver o lite till du inte visste du behövde! Toppen service!!!
toppen fick en toppen kille till hjälp med sågning å tagning om saker o ting .
Dyrt mot förr. Och inte så mycket att titta på som förr.
Mycke grejer och skrot finns allt från himlen och jord!
Comment on this business

to add Bärebergs Järn & Maskin AB map to your website;