facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bättre Hälsa

Bättre Hälsa

About

www.vitaminer.nu
Bättre Hälsa Vitaminer, mineraler och hälsoprodukter
Framtidens kosttillskott är redan här!

Story

Bättre Hälsa har funnits i över 33 år och specialiserar sig på vitaminer och mineraler i höga doser med hög kvalitet till bra priser. Vi har alla enskilda vitaminer, såväl som multivitaminer i flytande form, pulver, kapslar eller tabletter, även sprayform. Vi har några av världens mest kompletta och avancerade kosttillskott. Vi specialiserar oss även på Greens-produkter, enzymer, omega-3 och Zone-dieten samt björksocker och raw food

Address: Sandsborgsvägen 52, 122 33 Enskede, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-664 50 33
City: Enskede
Zip Code: 122 33


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Vitaminer nu, Helhetshälsa, Ekogrossisten, Holistic Sweden
Similar places near
Frida Hvenmark health and lifestyle coach Frida Hvenmark health and lifestyle coach 951 meter �Freedompreneur princess WELLNESS / FITNESS / BEAUTY Calling all fierce, creative a...
Reviews
Suverän leverantör av hälsokost. Mycket trevligt bemötande och kunniga. Jag har fått flera råd om att prova olika hälsokostprodukter vilka kraftigt förbättrat olika hälsotillstånd. 1. Herpesutslag på läppar och runt munnen. Från att ha haft så stora utslag att jag inte ville visa mig offentligt till att utslagen knappt syns. Produkt = Lysin. 2. Artros förslitning i båda knäna med påföljande inflammation Innan hade jag kraftig smärta vid varje steg jag tog och kunde inte gå ner på huk pga smärtan. Efter hantering har jag inte längre någon nämnvärd smärta och kan hoppa grodhopp utan problem. Produkt = Collagen Jag har också tränat hårt för och tävlat i friidrott som veteran. Dessutom har jag, i mitt arbete, jobbat 12-14 timmar/dag, 7 dagar i veckan under vissa perioder. Jag klarar detta fortfarande, vid 68 års ålder, utan problem även om jag nu dragit ned på arbetet. Att tillföra extra näring förutom att äta nyttig mat har under hela tiden varit en självklarhet och har varit en del i att kunna prestera. Under de senaste 20 åren har Bättre Hälsa varit min huvudleverantör av näringstillskott.
Har köpt mina vitaminer och hälso produkter på Bättre Hälsa i snart 20 år och dom kan verkligen sin sak. Deras produkter har hög kvalité och dom är super trevliga och service inriktade.. Dom har snabba leveranser och man kan känna sig trygg med deras produkter.
Bra urval av vitaminer, största delen av dom präglas av hög kvalitet. Mångsidigt lager. Personal med hög kompetens vad beträffar Vitaminer och hälsa. Rekomenderas varmt.
Väldigt trevlig och kompetent service, bra produkter.
Världens bästa!
Dom är bäst!
Bättre hälsa
Comment on this business

to add Bättre Hälsa map to your website;