facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bäverhyddan

"Bäverhyddans Värdshus är en del av Bjursås Berg&Sjö och är en restaurang i anläggningen. Vintertid under skidsäsongen öppen varje dag för matservering. Sommartid öppen varje dag för matservering.I Bäverhyddan ligger även receptionen för camping och stugby."
Address: Kottlasjön, 79021 Bjursås
City: Bjursås
Zip Code: 79021


Reviews
Väldigt gemytligt och mysigt värdhus som du inte ångrar att gå in på. Maten vi beställde var absolut bättre än man förvänta sig, hur smidigt som helst med appbeställning och personalen toppen trevlig. Vegetariska alternativ: Fanns vegetariska alternativ men inte många. Dock beställde vi mest våfflor och annat Plus i kanten får de dock för de vegetariska var alltid först på menyn!
Alla beställningar görs via mobilen, hade vid bordet intill två förvirrade gamlingar som inte fattade någonting. Försökte själv hitta något mjölkfritt till en av ungarna men det krävdes tre rundor till utlämninsdisken innan en beställning gick att göra. Ur allergi synpunkt så kan jag inte rekommendera detta ställe då min uppfattning är att man nog inte vet vad det är här då man helt saknade vettiga alternativ. Ett förslag är att besöka Våffelstugan i Romme för lite inspiration.
Fantastisk sandwich med rökt porkbelly - måste testas!!
Trevligt ställe, god mat. Beställning av mat och dryck via QR-kod känns lite sådär men det funkar.
Översatt av Google Härlig plats verkligen njuta av utsikten och energin av sommaren. Kan inte vänta med att se IT på vintern. Älskar det Original Lovely place realy enjoy the views and Energy of summer. Can't wait to See IT in the Winter time. Love it
Mat: 4/5
Comment on this business

to add Bäverhyddan map to your website;