facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Babas

Babas

Story

Hej. Vi på Babas har velat tillföra nåt annorlunda till "vårt" område. Vi har bott här i några år men aldrig hittat en lokal restaurang som mött våra förväntningar eller önskemål. Allt vi upplever som nytt, fräscht och innovativt öppnar i city. Varför? Vi ser ingen anledning till detta och bestämde oss därför för att själva göra något åt saken och öppna Babas Burgers & Bites - en ny sorts hamburgerrestaurang. Med många års erfarenhet inom kök och service kan vi erbjuda mat, professionellt tillagad från grunden, på fräscha råvaror til rimliga priser. Du väljer vad vi ska laga!



"På BABAS får du din hamburgare tillagad med kärlek. En unikt god hamburgare gjord på färska råvaror och egna dressingar.Vi ser varje hamburgare som ett konstverk. Vi inspireras av människor och intresseras av kulturen. Därför är det viktigt för oss att bidra till den och ge tillbaka. Förorten är vår canvas och vi målar på den, en burgare i taget.Vi finns på 12 olika platser runtom Stockholm. Vi har även en restaurang i Örebro, Karlstad, Göteborg & Norrköping.För senast nytt, följ oss på sociala medier!Instagram & TikTok: @BABASburgersFb: Babas"
Address: Högdalsgången 20, 12454 Bandhagen
Phone: +46850139990
City: Bandhagen
Zip Code: 12454


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 21:00
Saturday: 11:00 - 21:00
Sunday: 11:00 - 21:00


related searches: Baba's Döner Homburg Speisekarte, Baba Bedeutung, Babas Speisekarte, Babas Rezept, Baba's Homburg, Baba Jugendsprache, Babas Bad Nenndorf, Babas Bad Nenndorf Speisekarte
Reviews
Fortfarande lika bra burgare som när jag testade BABAS för första gången. Deras burgare är saftiga och pommes är krispiga. Brukar föredra sötpotatispommes men här är den vanliga bättre. Det brukar inte heller vara problem att byta till chili cheese eller lökringar. Testade att beställa via appen för första gången och det var supersmidigt och vi kunde hämta vid utsatt tid. Älskar att Straynanee gick från tillfälligt besök till fast på menyn. Bästa kombinationen! Att det inte blir 5 stjärnor är för att man alltid behöver dubbelkolla att man fått med allt i beställningen. Trist när dipsåser som man betalat för saknas när man kommer hem.
Hade hört av syrrans pojk att detta är världens bästa hamburgareställe. Han hade rätt! Trevlig personal, barnvänligt fick pommes i förväg till en hungrig pojke. Hamburgare var stora underbart goda. pommes var perfekta. Bästa hamburgerstället Har ätit på många ställena Barnvänlighet: Fick en pommes när barnet höll på att bryta ihop
Väldigt goda burgare, dock lång väntetid! Samt är det den enda babas man kan äta på. Har testat den i Fruängen och heron city, dit går man inte igen !! Skulle varit en 4 men blir 3 stjärnor för dom tar ej kontanter…..
Burgarna hade varit riktigt goda om det inte vore för köttet, köttet smakade så mycket peppar att det var starkt…..
Orten leverade en bra burgare men lökringarna var inte bra, förväntade mig inte halvfabrikat gör ett besök på Lådan där de är superba. Gillar initiativet, från orten, för orten!
Suveräna Hamburgare! Rekommenderar Triple cheese, Adjaib och Tung Baba samt chili cheese bitarna. Tänker du äta lunch där,se till att vara på plats 5min innan öppning, sen blir det mycket folk ganska snabbt. Bra upplägg, lagom portioner, trevlig personal.
Babas i tumba är definitivt den bästa av dem alla killen som jobbar där har sjukt bra kundservice och alltid ett leende på läpparna denna kille borde få löneförhöjning bara pga sin service !!
Eran inflation är ju galnare än något annat, på 3 år har ni höjt priset med ungefär 60kr.
Riktigt goda burgare! Vi kommer från västra sidan hit för att smaka era burgare : Rätt pris och rätt mängd med härlig stämning från er gör det alltid lika gott att äta. Om man får peka ut en mindre bra sak så är det tyvärr dipparna. De smakar inte i samma nivå som allt annat.
Väldigt vänliga å fanns tillgänglig personal hela tiden ,lite trångt bara
Comment on this business

Directions to Babas with public transportation


Högdalen 30 meters
172
744
906
Högdalen 30 meters
143
165
167
172
190
195
744
Högdalen 40 meters
19
Högdalen T-bana 40 meters
Högdalen 50 meters
906

to add Babas map to your website;