facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Baby House

Baby House

About

Barnkläder butik i Skäggetorp centrum i Linköping till alla barn från noll till 15 års ålder

Story

Är du gravid och snart ska du få barn eller du här barn från 0 dag till 14 år och behöver kläder till, Välkomna hos oss. En butik som kan du hitta bra pris med god kvalitet. Alla mina kläder från Turkiet. 100% bomull. Vi kan skicka produkt via post som koster från 30 kr. Välkomna.

Address: Skäggetorps centrum, 586 42 Linköping
Phone: 0762638727
City: Linköping
Zip Code: 586 42



related searches: Baby House Tent, Real baby house, Baby House shop, Little baby house, Baby House Toys, Baby house game, Baby House Amazon, Baby House set
Similar places near
Mybabyshop.eu Mybabyshop.eu 644 meter Welcome to MyBabyShop.eu store!
Brands For Kids Brands For Kids 3 km Min favoritbutik i Linköping, alla kategorier. Möts alltid av stora leenden, bästa se...
Loppisstugan - för småfolket Loppisstugan - för småfolket 6 km Billiga begagnade barnkläder i fint skick. Storlekar från 56-104. Öppettider för buti...
Reviews
Hej här har man handlat bilbarnstolar till barnvagnar till mindre barnsaker för över 25 000kr. Får hem fel regnskydd till vagnen åker ner för att byta och inser att att jag har bara med mig ett av två regnskydd förklarar att det är exakt samma regnskydd jag har hemma och därför är fel men nej jag måste prompt hem och hämta det andra skyddet för att ni inte känner förtroende för en kund som lagt så mycket pengar på er. Mitt barn är även neonatalt så min sambo fick självklart arbeta för oss båda där hemma medan jag var tvungen att åka ner ytterligare en gång för att bevisa vårab oskuld och att det faktiskt är erat fel. Därav får ni 1 poäng av mig och hade jag inte brutit hela förpackningen hade jag självklart lämnat tillbaka varenda pinal jag köpt av er. För ett ett regnskydd ni egentligen bara kunde skickat med mig hem från första början. En sådan enkel sak egentligen. Så tråkigt!
Oseriös butik som säljer använda barnvagnar demos etc som nya. Butiken är långt ifrån ärlig i sin kommunikation utan kommer med diverse bortförklaringar som dessutom är motsägelsefulla. Jag ångrar innerligt köpet här. Till butik: Jag är inte intresserad av att ni bemöter min recension här, denna recension speglar min upplevelse på köpet hos er, det finns inget ni kan göra för att ändra den upplevelsen!
Så länge man köper dyra saker är de trevliga och kan ge bra service. Även om de är väldigt mycket merförsäljning. Idag va vi däremot in för att komplettera med de sista innan bebis ankomst och då handlade vi endast för runt tusenlappen. Då va de väldigt skillnad på service. Otrevlig personal samma tjej som när vi köpte barnvagnen dessutom men spydig attityd. Kan man köpa på andra ställen så gör det.
Absolut dålig service. De sålde mig en ofräsch barnvagn där liggdelsmadrass var obehaglig smutsigt, och andra delar av barnvagnen var inte fräsch också solskydd/sittdel. När jag tog det tillbacka till butiken efter några timmar, de hävdade att allt var okej, och de vill byta ut bara madrassen. Ingen info innan leverans att de kommer att öppna packet och montera saker när man vill ha produkten, de ger dig inte lådan också. Chefen var absolut värsta, efter 2 minuter har hon bestämt att vi vill ha pengarna tillbacka och hon vill inte lyssna att vi vill bara ersätta dåliga saker. Ingen försök att fixa problem mellan de och leverantörerna. oartig och ohövlig beteende. Ingen pris garanti också, samma produkt säljer nu för ungefär ett par tusen mindre än vad det var när vi beställde 3 veckor sedan, men vill inte kompensera oss för det också. Undvik butiken i alla fall. Köpa direkt från säljaren.
Har du något att reklamera så räkna med otrevlig personal. Köpte en barnvagn som vi märkte att liggdelen var trasig efter några månader men de hävdade att det var vi som gjort det. Däcken blev förstörda efter ett tag, de sa att de hade blivit brända men vi har haft den under uppsikt hela tiden så svårt att förstå att de kan säga det. Kommer du in och handlar något är de övertrevliga.
Fruktansvärda. Vägrar ta emot reklamation för samma fel för tredje gången och bryter därmed mot konsumentköplagen. Ignorerar Mail. Chefen är riktigt otrevlig att ha att göra med. Köp inte vagn där vad ni än gör om ni inte vill bli lurade. De lurade oss rejält genom att dölja missljud på vagnen som de kände till och nu vägrar de ta tillbaka vagnen och skyller på tillverkaren men kan samtidigt inte bevisa att de faktiskt pratat med tillverkaren.
Priserna ligger ofta nära onlinebutikerna så är värt ett besök om man vill känna på sakerna innan. Utbudet är okej, det mesta finns men kanske inte så många valmöjligheter. Dock bra utbud av barnvagnar vilket verkar vara deras huvudfokus. Något föråldrad hemsida tyvärr.
Riktigt dålig erfarenhet av denna butik. Åker ni dit och aka prova barnvagn, var förberedda på en katastrof. Skulle prova ut en resevagn åt min 3månaders bebis. Försäljaren visa en Stokke för oss och vi skulle prova sätta henne i den. Men då var sistsen inte fast ordentligt så hela sitsen med min dotter i flög bakåt i betonggolv. Behöver nog inte betona hur dåligt de kunde ha gått. Vi fick tag i henne i sista sekund, men var väldigt rädd och ledsen. Men tack gud nådde vi henne innan golvet. Försäljaren gick därifrån. Fråga inte hur det gått, bad om ursäkt eller ens brydde sig fast hon stod en halvmeter ifrån . Den enda reaktionen var en fråga om vi skulle köpa vagnen. Ett tips utbilda er personal och testa vagnarna innan. Det kunde gått så fruktansvärt illa att jag ryser fortfarande av bara tanken.
Jag blir lite förvånad av de negativa recensionerna. Vi har köpt två vagnar, babyskydd och bilbarnstol här och fått bra hjälp och trevligt bemötande alla gångerna. Dessutom har de rimliga priser. På grejerna vi köpt har det inte skiljt mycket mot nätbutikerna.
Fick mycket bra hjälp av två yngre säljare med att köpa en Cybex-barnvagn. De var kunniga, hade tålamod och hjälpte mig och min fru i flera omgångar. Jättebra!
Comment on this business

to add Baby House map to your website;