facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Babyproffsen Barkarby

Babyproffsen Barkarby
Address: Herrestavägen 28, 17738 Järfälla
Phone: 08-7616800
City: Järfälla
Zip Code: 17738


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 10:00 - 17:00


related searches: Babyproffsen Barkarby Facebook, Babyproffsen babybox, Barnvagn, BabyWorld Barkarby, Lekmer Barkarby, Jollyroom, Bilbarnstol, Babyland
Similar places near
CLUB XPRS CLUB XPRS 469 meter Bra pris, snygga kläder! Ska tyvärr läggas ner nu
Granngården Granngården 507 meter Bra sortiment. Stänger tyvärr tidigt på vardagar. Oengagerad personal
SGA Trading AB SGA Trading AB 2 km Inget krimskrams i denna butik. Typ bara kvalitetsprodukter till högtryck luft bilvå...
Leksaksvärlden.se Leksaksvärlden.se 2 km Otroligt snabb leverans och service. Beställde en leksak till ett födelsedagsbarn och...
Dahl Dahl 4 km Eftersom jag är röris och detta är en rörgrossist och jag hittade det jag sökte så up...
Needly Needly 5 km Barnkläder som designas tillsammans med dig! Gotscertifierade egendesignade tyger oc...
SkruttSystrar SkruttSystrar 6 km Praktiska och ursnygga mössor, kläder och tillbehör till stora och små. Tillverkat me...
Postorderpåsar Postorderpåsar 239 km Postorderpåsar är grossist av packmaterial och har ett stort utbud av produkter för e...
Reviews
Köpt Bugaboo Butterfly och jättefint servis, hjälpsam personal. Ni kan hitta alla bebis behovs. Verkligen rekomendera Bugaboo Butterfly för att resa, enkel att köra och den grönna är valdigt bra!
Otroligt serviceminded och pushig säljare, Anna, när vi köpte vagn och tillbehör för över 17000 för drygt två år sen. Idag när vi kom in för att be om hjälp att ta loss hjulen på vagnen vi köpte där blev vi ifrågasatta kring varför vi inte köpt andra produkter hos henne istället för hos annan återförsäljare. Noll hjälpsam, endast oförskämt beteende och vi gick därifrån utan att ha fått minsta hjälp. Lillebror i magen får vänta lite med de övriga produkter vi tänkt köpa där idag, tripptrapp, babyskydd och andra produkter kommer absolut inhandlas hos konkurrent istället. Önskar vi hade läst andras recensioner här innan våra köp.
Ohjälpsam och otrevlig personal. Ingen frågade om vi behöver hjälp, istället blev vi skrikna på för att vi hanterade barnvagnen fel, hade kanske undvikits om vi fick hjälp. Personalen var väldigt högljudd om andra kunders problem, vi fick höra hela problemet som ett annat par hade. Utöver det sa de att vi är för sena ute och det tar 3 månader att beställa en barnvagn just nu och att vi borde köpa en av deras display barnvagnar meddetsamma. Åk till babyworld istället, trevlig personal, väldigt hjälpsamma och uppsjö av barnvagnar i lager. Svar på butikens kommentar nedan: Det ni beskriver va tyvärr inte vår upplevelse. Från svaren ni skriver här till kunder verkar det som att ni inte accepterar mycket kritik, men jag tackar iallafall för svaret.
Hade en väldigt underlig upplevelse i denna butik. Jag och min gravida sambo var inne i butiken för att köpa en barnvagn och ville ha lite hjälp från personalen för att hitta ett bra val. Personalen gissningsvis hon Anna baserat på andra recensioner här vägrade dock lämna några upplysningar utan att vi först - och på förhand - betalade en deposition om 1000 kr för att köpa en barnvagn. När jag ställde en till fråga blev hon lite aggressiv och började svamla om att ”butiken har en lokalhyra att betala” och insinuerade samtidigt att vi inte var seriösa köpare. Högst besynnerligt beteende, och hur man kan tro att man inte är en seriös köpare när man står med sin gravida sambo bredvid sig är svårt att förstå. Vi gick till BabyWorld istället och fick bra hjälp och där vi samma dag också köpte barnvagnen.
Vi har varit där några gånger och det har gått problemfritt tidigare. Idag var själva "tekniska" rådgivningen fortsatt bra. Köpupplevelsen inkluderade dock även en uppläxning och ett par insinuationer. Men det kan ju vara ganska uppfriskande att bli lite utskälld och jag har absolut fått mig ett par goda skratt under dagen när jag tänkt tillbaka på hur absurt besöket var! Det hade blivit 5 stjärnor om det inte vore för att min fru nu vägrar att någonsin åka dit igen.
Jag blev kränkt och kände mig illa bemött för några dagar sedan när jag besökte Babyproffsen i Barkarby. Jag och min fru bekräftar 100% min upplevelse: - Otrevlig personal - Ifrågasättande personal - Inget kundbemötande - Vägrar svara på frågor Och mycket annat. Jag förstår att man kan ha dåliga dagar men det var tydligt, via kroppsspråk och agerande, att jag inte var välkommen i butiken. BESÖK INTE DENNA BUTIKEN. så länge hon kärringen jobbar där .
Babyproffsen är en fackhandelskedja bestående av 11 fristående butiker i Sverige. Våra butiker drivs av engagerade entreprenörer med ett genuint intresse och en djup kunskap om babyprodukter där trygghet och säkerhet runt dig och ditt barn står i fokus. Hos oss får du den hjälp du behöver för att välja rätt produkter för dig och ert barn.
Vi blev utställda nästan direkt då vi nämnde vi hade en begagnad bilbarnstol och personalen sa att man ej får använda en stol äldre än 4 år. Dryg attityd av personalen för att man har begagnat. Det vi tänkte köpa var badbalja och andra tillbehör. Nu blev det inget där.
Den enda personen i kassan stod och drog anekdoter med en kund trots köbildning och att andra butiksbiträden bad om hjälp. Absurd situation som gjorde att de förlorade kunder.
Köpte en av deras dyraste barnvagnar men ägaren skulle ändå ha 500 kr i fickan för att leverera den. Blodtörstigt. We bought one of their most expensive prams but the owner still charged 500 kr to her personal account for delivery.
Comment on this business

to add Babyproffsen Barkarby map to your website;