facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Babyproffsen Kungens Kurva

Address: Tangentvägen 20-22, 141 75 Huddinge
Phone: 08-449 5300
City: Huddinge
Zip Code: 141 75


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Babyproffsen Göteborg, Babyproffsen Skåne, Babyproffsen near me, Babyproffsen Malmö, Babyproffsen BabyBox, Babyproffsen Barkarby, Babyproffsen arninge, Babyproffsen västerås
Similar places near
Big Baby Big Baby 618 meter Mycket bra service. Var inne idag med en krånglande isofix-bas som vi precis köpt och...
Kameleont Design barnkläder och tyger Kameleont Design barnkläder och tyger 4 km Vi säljer färgglada ekologiska barnkläder och för dig som syr själv säljer vi underba...
FiliOli Barn - Babykläder FiliOli Barn - Babykläder 5 km Vägrade göra återköp på vara köpt av en sjuåring som saknar kvitto med motiveringen a...
Reviews
VARNING!! HANDLA INTE HÄR!! GE INTE EN ENDA KRONA I FÖRSKOTT!! Förstår inte hur det är möjligt att dessa människor får bedriva verksamhet, när de inte har en aning om någonting?! Systerns bebis har ingen säng, men det skiter butikspersonalen fullständigt i. Säger att de inte kan ge tillbaka pengarna, utan man får väl välja en annan av deras sängar?! Sen säger dom att de inte alls sagt så. Årets sämsta skämt är denna butik och personerna som jobbar i den. De kan inget om att bemöta kunder, är helt otrevliga, okunniga, saknar respekt och förståelse för sina kunder. Kallar en dum i huvudet ja, man är väl dum i huvudet som ens gick in till dom! och säger hur trött hon är på att höra ens klagomål trots att hon säkert får klagomål 24/7. Har ingen koll på produkterna de säljer, har ingen koll på sitt lager, de vill bara sälja, lovar massor men ingen lust att leverera eller ge tillbaks pengar. Har själva ingen koll på vad de sagt, men när du säger till dom att de sagt det här och det där, då tvärnekar dom, spottar dig i ansiktet och kallar dig lögnare. Gör er själva en tjänst och sätt ALDRIG din fot hos dessa skojare! Proffs? Knappast. Amatörer? Inte ens det.
Vi beställde ett babyskydd Maxi-cosi och och ville redan veckan efter få det levererat så fort som möjligt istället för det datumet vi önskade först. I telefon gick det bra och skulle ordnas. Annars hade jag önskat pengarna tillbaka och köpt det någon annanstans där det fanns på lager och billigare. Ringer sedan någon vecka efter och frågar efter babyskyddet. Såhär höll det på i 4 månader tills dagen efter önskat datum kom och då får jag svaret att det är försening med leveransen. Min man var där och ifrågasatte hur de jobbade en gång och blev väldigt illa bemött av personal som skyllde det hela på oss och sa att vi inte alls ringt för det fanns inga loggar hos dom om det. Bebis väljer att komma 1 månad tidigt och vi är då utan babyskydd. Personalen hade ingen förståelse för situationen och kunde endast erbjuda ett babyskydd att låna som vi skulle få hämta i butik. Vill varna alla som tänker handla där att de har ett väldigt dåligt lager, väldigt dålig service och svår chef att nå obefintlig?. Utan chefen får de anställda inte göra nånting verkar det som och då blir det svårt för dom att göra något än att stå där handlingsförlamade och otrevliga. Spara huvudvärk och tid och gå någon annanstans!
Väldigt otrevligt bemötande och pratar nedlåtande till en, 4 olika tillfällen så har det varit likadant olika personal varnar all för att handla där! Ska man jobba med barn ska man ha livsglädje inte som dom sur kärringarna som jobbar där. Sämsta servicen jag varit med om, nånting!
Beställde vagn. Företaget gick i konkurs. Återuppstod, på annan adress ingen info. Fick leta rätt på nya firman, med samma ägare. Babyproffsen centralt har röda siffror sen 2012 och denna återförsäljare har gått i konkurs en gång. Denna återförsäljare startade upp nya bolag i slutet av 2015. Går ej att få hjälp, personalen är sävlig, dom lovar runt men håller tunt. Åk till Lekmer eller till Bigbaby istället. Betala ALDRIG handpenning till detta företag.
Tråkigt bemötande, verkar heller inte kunna samarbeta med andra butikerna från babyproffsen. Har du köpt din vara hos någon av de andra affärerna kan du inte räkna med någon hjälp med reklamationer eller återköp.
Det har varit en uppriktigt hemsk och stressig upplevelse att ha med babyproffsen att göra. De uppfyller inte sina avtal och personalen har ett osedvanligt otrevligt sätt. Jag rekommenderar er verkligen att vända er till en annan butik så ni slipper detta.
Varning !!!!!!!!!!!!!!! Varning !!!!!!!!!! Varning !!!!!!!!! för denna butik. Beställde spälsäng från denna butik, de Lovade att ja skulle få innan ja fick mitt barn men fick inte de i tid de lämnade aldrig mina pengar i tid heller. Ja fick vänta mer en fyra väcker men efter fick inte ja heller sängen de sa att de skulle ta flera väckor tilll de Sa att ja inte får pengarna tillbacka och att ja skulle välja annan från de som inte de har inne alså skulle vänta extra för de nya bstälning Ja rekomederar er inte att handla någonting från denna butik dessutom e deras personal otrevliga och har ingen respekt för sina kunder
Dålig bemötande, vagn försenad 8 veckor. Ingen förståelse för situationen man hamnar i när man ej har vagn vid barnets födelse.
Fruktansvärt dåligt bemötande! Åk inte dit.
Lite tråkigt inredd butik men helt ok.
Comment on this business

Directions to Babyproffsen Kungens Kurva with public transportation


Ikea södra 190 meters
707
710
737
740
740X
Kungens Kurva Ikea södra 190 meters
Toyota 220 meters
710
Diagonalvägen 230 meters
710
Kungens kurva 260 meters
173
710
737
740
740X
748
865

to add Babyproffsen Kungens Kurva map to your website;