facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bacaro

"Härlig kvarterskrog på söders höjder med de bästa smakerna från Italien, Frankrike och Sverige.Härlig atmosfär, god mat, goda viner och mycket trevliga gäster. Varmt Välkomna !"
Address: Katarina Bangata 66 , Stockholm 116 39, AB, SE
Phone: +46 8 654 50 50
City: Stockholm
Zip Code: 116 39


Opening Hours

Tuesday: 17:00-23:00
Wednesday: 17:00-23:00
Thursday: 17:00-23:00
Friday: 17:00-00:00
Saturday: 17:00-00:00


related searches: Bacaro stockholm prices, Bacaro stockholm menu, Bacaro stockholm reviews
Similar places near
Blecktornskällaren Blecktornskällaren 167 meter Bra Ställe för öl. Beställde en schnitzel och smakade som nåt från IKEA. men bra pris...
Svartklubben Svartklubben 319 meter Kul och väldigt annorlunda upplevelse men tyvärr är maten under all kritik vilket gör...
PS Matsal PS Matsal 381 meter Matlagningskurs med bästa per!!! Sjukt trevlig och lärorik kväll i cool lokal med myc...
Strand Caféet Strand Caféet 422 meter Nya ägaren är jätte snäll god mat och bra priser
Kohphangan Kohphangan 435 meter
Restaurang Merhaba Restaurang Merhaba 439 meter Super trevliga personal och super god mat. Kan starkt säga att de är en av de bästa g...
Syrrans kök & Bar Syrrans kök & Bar 451 meter Trevligt ställe med trevlig personal och fint käk!
Nada Bar Nada Bar 515 meter Härligt hip hop ställe med mysig stämning och bra musik. Dåligt helhetsbetyg pga när...
Brother Tuck Brother Tuck 519 meter Helt okej. Inte så mycket mer än så. Mycket mat på tallriken för en hyffsat billig pe...
Liquid Liquid 537 meter
Cafe Nizza Cafe Nizza 537 meter En riktig söderpärla, med en soldränkt uteservering beläget i en lite lugnare korsnin...
Axelas bakficka Axelas bakficka 582 meter
Made in Sweden Bar & Kök Made in Sweden Bar & Kök 611 meter Väldigt god mat och trevlig service. Rekommenderas starkt.
Bar 122 Bar 122 619 meter
People's People's 628 meter Mycket god mat, mysigt ställe. Trevlig personal
Bröderna Olssons Garlic & Shots Bröderna Olssons Garlic & Shots 632 meter Tycker om detta ställe. Extra plus med Kalle Sänder tema på dass.
Punk Royale Cafe Punk Royale Cafe 633 meter En väldigt rolig upplevelse, rekommenderas om man vill göra något mer annorlunda. Mob...
Reviews
Otroligt god mat, bra service och väldigt mysigt. Ovanligt att hitta ställen som känns så hemma i Stockholm men detta stället var verkligen topp.
Trevligt litet ställe på sydöstra Söder. Fin råbiff och mycket bra risotto. Inget för öl älskaren. Bara en öl att välja på :- . Men massor av goda viner.
Om jag bodde på söder så skulle det bli mitt stamställe..happy days Tjänst: 5/5
Rekommenderar tyvärr inte. Först bad vi om veganskt och fick frågan om det var ok att det var parmesan på Helt ok misstag att göra. Men sedan bad en i sällskapet om mjölkfritt pga allergi, det var parmesan på maten och svaret vi fick var "jaha, många äter hårdost ändå". Nonchalant och otrevligt sätt att försvara en felaktig beställning.
Tänkte bara ta en öl men den charmiga kvinnliga chefen lät oss lukta på kantarell risotton och då var vi fast. Jättegott. Till och med fräsch toalett. På hur många krogar på Södermalm har man en egen handduk??
Trevligt ställe med jättegod mat. Mysigt och toppen att man kan ta med hund.
Snyggaste kvarterskrogen på söder! Vill man ha något extra är Bacaro givet. Testa en Menabrea öl till tonfisken, verkligen gott.
Mycket trevligt familjärt och mysigt!! Proffsigt bemötande!
Mycket god mat! Fantastisk pasta med fina råvaror. Personal som ger en god service och är mycket trevliga. Läget och miljön är unikt.
Det här är ett ställe man går till för den familjära stämningen. Det kändes som hemma direkt när jag satte mig vid bardisken och beställde ett glas vin. Jag satt kvar tillräckligt länge för att bli hungrig och beställde in en råbiff i något annorlunda tappning, med senapsgrädde, krutonger, citron, parmesan, kapris och ruccola. 155 kronor. Klart godkänt även om jag nog föredrar den mer klassiska versionen av den här rätten. Jag tar gärna ett glas här igen efter jobbet någon dag.
Comment on this business

to add Bacaro map to your website;