facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bacceria

Bacceria
Address: Bivägen 11, 663 41 Hammarö, Värmlands Län, Sweden
Phone: 054-44444255
City: Hammarö
Zip Code: 663 41


Reviews
Otroligt goda pizzor bakade på surdeg, med spännande topping på. Trevlig personal. Rekommenderas starkt när man är sugen på pizza i Karlstad.
Här fick vi en jättebra överraskning! Det var den bästa pizza hittills vi åt i Sverige. Personalen är dessutom väldig trevlig. Tack för en superbra stundMat: 5/5
Bland de absolut bästa pizzorna i landet, en hårsmån ifrån att vara på legendariska Lilla Napolis nivå. Dessutom sjukt prisvärt.
Möjligen bästa pizza i närheten av karlstadMat: 5/5
Helt klart Karlstads godaste pizza. Personalen är också mycket trevliga
Bästa pizza jag har smakat i Sverige, utan tvekan. Goda ingredienser. Värde priset
Bästa pizzan i Karlstad/Hammarö. En solklar 5:a om det hade varit mer smak i tomatsåsen och lite torrare mozzarella, lite för blöt.
Här har du en hantverkspizza som är något helt annat än det du får på pizzerian runt hörnet. Bra råvaror som ska vara ekologiska. Lite nya pizza varianter. Smakar gott men är kanske inte en ersättare till just söndagspizzan, då priset med rätta ligger snäppet över..
Det är fantastiskt god pizza och mycket bra service. Tack
Helt klart den godaste pizzan jag har ätit och därmed även Karlstads bästa pizza. Pizzorna bakas på surdeg och gräddas i en vedugn. Det är innovativa och goda smakkombinationer som byts ut några gånger per år. Mina favoriter är den med pestokräm och massa goda ostar samt den med chevré och picklade jordgubbar! Det är främst ett ställe man köper med pizza från då det är ganska få sittplatser, men vill man sitta kvar är det väldigt trivsamt. Utöver pizza finns det även bakverk, fikabröd och matbröd som är dagsfärskt!
Comment on this business

to add Bacceria map to your website;