facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Backa Läkarhusgruppen I Stenungsund

"Välkommen till din vårdcentral i Stenungsund. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs."
Address: Strandvägen 23 D, 444 31 Stenungsund
City: Stenungsund
Zip Code: 444 31


Reviews
Sämsta servicen man kan tänka sig. Otrevlig personal Välj inte denna vc, allt annat är bättre.
Fungerar bra om du inte blir sjuk. Då får du söka hjälp annanstans. // Risto
Har varit mycket nöjd under senaste 2 åren men något har hänt med denna vårdcentral som jag Inter tycker är bra. Jag upplever det som man prioriterar interna processer snarare än patienternas behov. Har vid ett tillfälle blivit lovad att bli uppringd. Tog 1 vecka. Dessutom ville jag få möjlighet att träffa en läkare för ett utlåtande. Det gick inte för sig. Hade en telefontid bokad som jag även fick påminnelse om. Ingen som hört av sig När man väl får chansen att träffa personalen då är de supertrevliga dock.
Var inne och lämnade urinprov för att få reda på om min 4-åriga dotter hade urinvägsinfektion. 1 år senare har jag ännu inte fått något svar.
Brister stort i sina rutiner när det gäller återkoppling, vid 3 tillfällen på samma ärende så ringde ingen Läkare upp fast jag hade avtalad tid ingen meddelade att det var inställt, via chatten fick jag helller ingen återkoppling på varför ingen ringer eller avbokar i tid fast jag ser att kommentaren är läst! Min sambo upplevde samma sak för 2 år sedan och valde då att byta vårdcentral och jag kommer idag göra samma sak, jag rekommenderar inte denna vårdcentralen.
En riktigt dålig service, bara chat inga riktiga levande läkare som ger en personlig service. Man vill inte ta emot besök utan att jag tjatar mig till det. Då först lyssnar de. Men först efter att ha behandlat en som skräp. Jag byter vårdcentral och hoppas på något bättre. Detta år inte en vårdcentral någon vill vara listad på om man vill "träffa" en läkare irl. Välj en annan i så fall.
Supersmidigt med chatt. Jag har vid flera tillfällen skrivit på sen kväll/natt och fått svar direkt på morgonen. Snabb hjälp den vägen. Har funkat bra med att få en tid. Är dock inte nöjd med utredningen gällande mitt äldsta barns besvär. Kommer begära en ny alternativt byta vc om det inte blir bra. Men 8 av 10ggr har det fungerat bra i övrigt.
Röriga. Den ena vet inte vad den andra gör, de gör missar med recept och man får olika besked. Läkare som ska ringa hör inte av sej. Det enda som funkar bra är vaccinationerna, där verkar det vara bättre ordning och reda.
Sämsta tänkbara service. Ville bara boka en tid och det tog sammanlagt över 4 timmar med chattande fram och tillbaka. Bedrövligt! Det går ju inte att ringa och boka tid längre. Detta är inte effektivt! Hur tänker ni? Kommer att byta vårdcentral. Gör om, gör rätt!
Jag har bara positiva erfarenheter av Capio Stenungsund. Har fått supersnabb hjälp via chatten upprepade gånger, fått recept och behandling för småkrämpor utan personligt besök. Har även fått utmärkt tillgång till fysioterapeut för mitt knä samt läkarbesök med remiss till specialist, allt med korta väntetider. Har bara gott att säga så här långt. :-
Comment on this business

to add Backa Läkarhusgruppen I Stenungsund map to your website;