facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Backaly

Backaly

About

Uppfödning av lantrasfjäderfä, bla Svensk gul anka i genbank, samt gotlandsfår.
Avelsägg kan beställas via hemsidan. Kött kommer kunna bokas längre fram.

Story

Backaly är en liten familjegård med fokus på lokalt producerad mat. Vi föder upp gotlandsfår, fjäderfän av svenska lantraser samt odlar i mindre skala.
Verksamheten kommer växa i lagom takt.
Vi kommer från våren 2015 ta beställningar på matägg, avelsägg och fårkött.

Address: Billinge 2209, 24195 Billinge, Sweden
City: Billinge
Zip Code: 24195



related searches: bresse avelsägg, var ligger billinge
Reviews
Jag känner kaffe eftersom jag äger ett kafé i Australien och jag stötte på denna plats när jag besökte familjen. Jag hade en mycket god dubbel espresso och mycket välsmakande rostad ost smörgås som kom med en vacker sidosallad och coleslaw mycket generösa portioner och bra presentation på tallriken. Servicen var mycket vänlig och snabb Jag kommer att vara här varje dag under mitt besök
Knäppte i för att få en snabb frukostmacka. Var lite dyr men fair play bästa bacon och ägg smörgås jag någonsin har haft Mat: 5/5
Besviken såg lovande ut. Inredningen är mycket trevlig och inbjudande atmosfär även om de spelade samma låt 7 gånger medan jag var inne på söndagslunch. Väntade en timme innan förrätterna kom, som var väldigt enkla och smakade okej inget speciellt. Väntade ytterligare 30 minuter på huvudmåltiden, vilket var mycket underväldigande. Personalen var uppmärksam men väntan var löjlig. De fortsatte att tillåta människor att gå in och äta utan bokning vilket sedan satte press på köket. Behöver någon för att hantera Restaraunt bättre. Skulle inte besöka igen, det är ett kafé och det är det, inte någonstans jag någonsin skulle äta igen.
Om jag kunde ge detta minusstjärnor skulle jag göra det. Tydligen nya ägare efter ombyggnaden - atmosfären har förändrats totalt, personalen föredrar att chatta snarare än att betjäna kunder. Blev påtalad för att ha begärt kranvatten. Priserna är högre än de flesta kaféer i London - för ganska genomsnittlig mat, dålig kundservice och en mindre vänlig + livligare atmosfär, kommer att ge det en stark miss. Buttylicious gör trevligare mat / dryck, till faktiskt rimliga priser, och har vänlig personal. Det ser ut som att det är vår nya lokal.
Vi kom på fredag ​​kväll för att prova den nya menyn och det var härligt! Vi delade en pizza och ett par olika sidor - allt var utsökt och rimligt prissatt. Servicen var också utmärkt : Det är skönt att äntligen ha någon trevlig plats att gå på kvällen i Billinge!
Fantastisk vegetarisk/vegansk frukost, vilket är ganska ovanligt runt Billinge eller Orrell. Vegkorvar, grönt blodpudding, avokadomajsfritter....10/10! Trevligt kaffe, vänlig personal, bra atmosfär. Jag kommer definitivt tillbaka!! Vegetariska alternativ: Begränsat men frukosten är superb!
Hej alla, jag brukar älska det här stället. Den har haft en helt ny renovering som den behövde för att få fler kunder att sitta men den tidigare inredningen och atmosfären var också underbar. Besökte lördagen den 18/2/23 och blev uppvaktad vid dörren som om vi var på restaurang har du bokat bord? Förlåt nej behövde vi också? Vänta där... Vi blev sedan eskorterade till vårt bord av den äldre servitören. Även om han försökte göra sitt bästa och tillmötesgå kunder, flög han omkring överallt och rusade vilket gjorde att en vanligtvis härlig avslappnad känsla kändes manisk. Vi väntade evigheter på kaffe som vi bad om extra varmt. Vi hade nästan ätit vår frukost med äggröra på toast som var utsökt btw, men tyvärr var kaffet ljummet. Musiken var riktigt hög och jag frågade kunden bredvid oss ​​om de kände att det var högt vilket de sa ja det är för mycket. Vad händer ... försök inte ändra det som redan var en härlig avslappnad trendig kaffebar. Det är trevligt med bakgrundsmusik, men låt oss gärna njuta av god mat och kaffe så att vi kan höra oss själva tänka och prata. Vegetariska alternativ: Begränsad meny men tillräckligt för att ha val Barnvänlighet: Välkomnande Parkering: Parkering framför kaféet Tillgänglighet för rullstol: Bred passande dörr och handikapptoalett finns
Gick till brunch på Mothering Sunday och blev inte besviken. Vi njöt alla av våra måltider och kaffet var underbart. Skulle definitivt återvända vilken fantastisk upplevelse som gjorde min dag.
Fantastisk mat, fantastisk service. Inte det billigaste, men du får vad du betalar för. 100% rekommenderarMat: 5/5
Helt fantastiskt från början till slut. Riktigt vänlig service, bra kaffe och atmosfär och fantastisk mat.
Comment on this business

to add Backaly map to your website;