facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Backamo Husvagnscenter AB

Backamo Husvagnscenter AB

About

Hos oss hittar du nya och begagnade husvagnar + husbilar.
Välsorterad tillbehörsbutik samt en stor serviceverkstad.

Story

Vi säljer NYA Polar, Weinsberg samt LMC husvagnar.
På husbilssidan saluför vi LMC, Chausson & Rimor.
I vår stora serviceverkstad tar vi hand om alla förekommande arbeten,
såsom fukttest, service, ombesörjning av besiktning, bromsbyten/justeringar, försäkringsskador mm.
För fukttest, gasoltest och mindre reparationer på plats (t ex camping) kan vår servicebil bokas.



"Nya & Begagnade Husbilar och HusvagnarBackamo Husvagnscenter köper, förmedlar och servar nya och begagnade husvagnar och husbilar. Med en 400kvm stor välsorterad tillbehörsbutik erbjuder vi ett stort sortiment av campingutrustning för både husvagn och husbil. Backamo Husvagnscenter ligger i Ljungskile."
Address: Bastebacka 105, 459 91 Ljungskile
Phone: 052223440
City: Ljungskile
Zip Code: 459 91


Opening Hours

Monday: 10:00 - 12:00


related searches: Backamo husvagnscenter ab ljungskile age, Västkustens Husbilscenter ab, Husbil pris, Erikssons Husvagnar, Forsbergs Fritidscenter, Autohallen husbilar, Husbilar till salu, Nordic center göteborg ab
Similar places near
Cgctuning Cgctuning 3 km Behöver du mer effekt och lägre förbrukning i ditt fordon!!!
Björks Bilservice AB Björks Bilservice AB 5 km Tusen Tack för snabb hjälp med kontroll av däckproblem på resa till flygplatsen !
Reviews
Jättemånga tack till den supertrevliga, serviceinriktade mannen, som trots mycket att göra igår em, ändå tog sig tid att ge mig många råd och tips betr "ett litet problem" i HB-garderoben!!! Ha en fortsatt riktigt trevlig sommar!!
Helt fantastiskt bemötande. Letar man husbil lr husvagn så är detta rätt ställe. Mysig butik med en hemtrevlig känsla och trevlig personal med chef.. Jag är helnöjd.
Vi har både köpt och sålt husbil hos Backmo Husvagnscenter och dessutom lämnat in husbil för reparation. Alltid fint bemötande och korrekt information. Bästa stället i Västsverige!!
Herregud vilka överpriser på gamla husbilar, har aldrig sett något liknande på länge hos BLOCKET.
Fick den hjälp jag behövde i reservdel och ett trevligt bemötande! ‍‍
Vi köpte och även sålde vår Polarvagn via Backamo. Dom har alltid varit proffsiga, trevliga och jätte hjälpsamma när vi både köpte vår vagn, hade garantifel och även när dom förmedlade den för oss. Jag kan varmt rekommendera Backamo för dom håller väldigt hög servicenivå och man känner sig trygg när man har med Backamo att göra.
Supertrevligt bemötande när vi behövde verkstadshjälp med vår husvagn. Så trevliga folk! Enkla, proffsiga, effektiva och kunniga. Kan varmt rekommendera dem.
Jag har alltid upplevt en hög serviceanda oavsett om man gör affär eller behöver tips/hjälp med ett problem. Man gör ingen profit på kunder med enklare problem som är akuta. Det ger mig känslan av att jag vill handla där för att dom är så kundnära. Återkommer direkt när jag behöver för det är dom värda. Och för dom som kanske upplever en del väntan så är det väldigt mycket i dessa dagar som ska ställas iordning för kunderna. Har du problem? Ge dom ett handtag så ni hjälps åt. Precis som på campingen... Edit 28/6-2020 Sänker betyget med en stjärna. -1 Jag hade tittat vidare om det handlar om bromsar på husvagnen. Man har ingen utrustning för att se om de tar jämnt och det bör dom göra efter byte. Tycker att de är höga i kostnader för service men det kanske de flesta som servar husvagnar är?
Dyra på begagnat vilket är synd
Väldigt bra. Duktiga och hjälpsamma. Rekommenderar dessa vid husvagnsköp.
Comment on this business

to add Backamo Husvagnscenter AB map to your website;