facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Backen

Backen

About

Vi är två sociala ölentusiaster som erbjuder ett gemytligt ölcafé. På Backen välkomnar vi alla som söker en avslappnad miljö, god service och ett spännande utbud. Här kan du finna allt ifrån smörrebröd gjorda med kärlek till nya vänner.

Story

Vi är två sociala ölentusiaster som erbjuder ett gemytligt ölcafé. På Backen välkomnar vi alla som söker en avslappnad miljö, god service och ett spännande utbud. Här kan du finna allt ifrån smörrebröd gjorda med kärlek till nya vänner.



"Ett ölcafé med noga utvalda öl samt vällagade smörrebröd. Vi hoppas du ska trivas hos oss!"
Address: Storgatan 54, 58228 Linköping
Phone: +46721600325
City: Linköping
Zip Code: 58228


Similar places near
Restaurang Jord Restaurang Jord 1 km Fantastiskt god mat! Åt 7-rättersmenyn med tillhörande dryckespaket. Allt var otrolig...
Oscars Oscars 2 km Bra mat och lugn atmosfär. Att det sedan finns kollektivavtal gör saken ännu bättre. ...
Restaurang Husman Restaurang Husman 4 km Jättegod mat och trevlig personal. Väldigt hemtrevlig och familjär stämning för att v...
Sörgårdens Gästgiveri Sörgårdens Gästgiveri 13 km Ätit julbord här de senaste 5 åren, alltid lika trevligt och gott. Klart det bästa ja...
Reviews
Ett ölcafe för den som är törstig på hantverksöl. Det finns 5-6 kranar med riktigt gott öl. Tyvärr så är hantverksöl dyrt så denna plats är inget för slentriandrickaren. Det finns inomhus och utomhus platser med skyddande parasoll. Den som lätt blir nödig så finns det enbart en toalett.
Riktigt trevligt ställe med bra ölutbud, som fokuserar mycket på lokal öl. Kocken levererade även den bästa ramen jag ätit.
Trevligt litet ställe med personlig service som skickligt balanserar på gränsen mellan att vara intresserade av gästen å ena sidan och vara för påträngande å andra sidan. Liten men kul fatölslista, stabilt sortiment på flaska och burk. God rostbiffs-smörrebrö med pepparrot i remouladen som en positiv överraskning. Kommer nog besöka igen nästa gång jag är i Linköping.
God öl från massor olika bryggerier, väldigt trevlig atmosfär.
Mycket trevlig kunnig personal fick smaka en hel del olika ölsorter... När man blev Hunrig kunde ja äta sillmacka som var god och en trevlig efterrätt. De hade också en mysig bakgård sitta på om inte de fanns några platser i kaffet.
Vilken härlig överraskning med en så mysig innergård! Dessutom trevlig personal som med tålamod lotsade oss, lätt virriga, fram i ölmenyn
Trevligt ställe med fokus på öl. Om än är det lite begränsat med utbud på draft men när jag var där fanns flera intressanta draft. Kollade även igenom flaskutbudet då jag var sugen på en Weißbier. Tyvärr fanns bara en sådan vilket förvånade mig lite. Stort plus dock för att bartendern skickligt och korrekt kunde hälla upp Weißbier från flaska det räcker inte med att luta glaset. All in all, så är detta oavsett ett gediget ölställe som rekommenderas.
Mysigt ställe med toppenservice! Vi förklarade vad vi i vanliga fall gillade för öl och personalen kunde lätt matcha ihop det. Litet och hemtrevligt med många spännande öl att välja på och bästa servicen från personalen!
Mycket trevligt ställe att bara ta en öl, eller prova de olika hantverksöl på kran som erbjuds. Bra med flera olika storlekar, från 0,2.
Magiskt mysigt ställe med gott käk å bra urval på öl!Mat: 5/5
Comment on this business

to add Backen map to your website;