facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bad Wolf BBQ

Bad Wolf BBQ

About

Bringing the best of the American south to Gotland.

Story

Bringing the best of the American south to Gotland. Home- smoked meats, home -made BBQ sauce and all the fixins! Baby back ribs, spare ribs, beans, coleslaw and Tex-Mex with home-made tortillas....It doesn't get more American than this!!



"Howdy Y'all, we are a Swedish and American couple that have a passion for good food and to bring the best of American food to Sweden! Real Texas dry rubbed smoked ribs, pulled pork and Grandma's fried chicken with all the fixin's. So come on down and get some real southern comfort."
Address: Adelsgatan 1B, 62157 Visby
Phone: 0722496432
City: Visby
Zip Code: 62157



related searches:
Similar places near
Monroes Visby Monroes Visby 372 meter Iskall öl, prisvärd och trevlig personal. Lugnt ställe på dagen. Lite trist och dyr m...
O'Learys O'Learys 493 meter Välkommen till O'Learys Visby!
Strands Veranda Strands Veranda 551 meter Väldigt lyxig och behaglig miljö. Mycket bra service och god lunch! Uppskattat att ma...
Brooklyn Visby Brooklyn Visby 650 meter Mycket goda burgare, väldigt flottiga, men det får ju anses som positivt i detta samm...
Mel's Diner Visby Mel's Diner Visby 2 km Ett strå vassare!
Reviews
Jag är så oerhört glad att vi valde att gå till Bad Wolf denna kväll! Vi är nu tillbaka på hotellrummet, med uppknäppta byxor och fåniga leenden, och tycker att livet är ruskigt bra - allt tack vare denna underbara resturang. Först och främst möts man av en familjär och vänlig stämning direkt när man kommer innanför dörren. Här är det högt i tak och inte långt till skratt. Hade vi varit boende på ön hade vi blivit stammisar. Trots att vi inte är superhungriga så beställer vi in en The Motherlode och en Tejas Tacos för att dela och testa lite olika. En Kona Hanalei Island IPA följde med till bordet. Det dröjer inte länge innan vi får in två välfyllda fat med godsaker. Och det är nu vi inser att detta är något utöver det vanliga. Vi delar på den första tacon, pulled chicken, och den sätter direkt ribban högt. Dags för taco två, beef brisket. Ribban ligger stadigt kvar på hög höjd. Såserna gör sitt för att lyfta smakerna ytterligare. Tar en kort paus och äter av coleslawen som är sanslöst fräsch och lätt, innan vi ger oss på det tunga artilleriet. Fried chicken. Krispig och saftig doppa gärna i den mörka, hemgjorda BBQ-såsen!. Brisket så mör att den faller isär när man rör den med kniv. Quesadillas på hembakade tortillas och när ögonen går i kors och man är nära koma, så ligger ett par baby back ribs och ropar på uppmärksamhet. Behöver jag ens skriva att köttet ramlar av benen när man tar en tugga? Nej, misstänkte det. Lång recension men allt annat hade varit orättvist. Detta är så j**la bra! Tack för ikväll och vi hoppas att vi snart har nöjet att få njuta av er mat igen!
Köttet , quesadillan , kycklingen och vi blev proppmätta. Såserna var himlans goda.Coleslawen var meh men det kanske är så den ska smaka i Amerika. Skön atmosfär och bra system hur det fungerade. Killen som tog beställningen var hur trevlig som helst, skrattade mycket med honom. Varmt och mysigt ställe.
Fantastisk hemtrevlig känsla. Jättegod mat, revbenen smälte i munnen och det från en person som aldrig äter revben. Nachos och tacosen var fantastisk, riktig mexikansk. Ägarna/personalen var jättetrevliga. Kommer helt klart tillbaka när möjlighet ges.
Trevlig personal och helt okej stämning i restaurangen enligt oss. Vi beställde två burgare, den originella och cowboy och en lemonad. Båda mycket goda och mättande, förutom att pommes var lite ”hårda” enligt oss, inte alla utan några som var lite extra, inget som inte går att lösa med deras goda såser. Lemonaden var väldigt god! Chockad över hur snabbt man får maten men det är bara ett plus enligt mig. Vi återkommer gärna och äter igen nästa gång vi besöker Gotland!
Mycket bra var där 2 gånger jag var på Gotland 2 dagar. De andra ställena höll inte min standard. Mycket gott och trevlig personal. Kommer äta här igen
Massvis med mat. Beställde online på plats, maten kom överraskande snabbt till bordet. Väldigt gott och lite annorlunda mot andra BBQ-hak. Rekommenderas!
Grym personal som är trevlig och lättsam. Maten va outstanding, cassidilias med pulled pork va riktigt grym. Och baby back ribs lossnade benen från bara man tittade på dem. Kommer definitivt tillbaka! Barnvänlighet: Barnstolar och barnmeny finns
Beställde motherload och tog upphämtning - en hel del mat och gott smakade det! Testat Holy Smokeenormt kända för sin BBQ tidigare och Bad Wolf når inte riktigt upp på samma nivå men riktigt jäkla bra mat. Värt ett besök!
Opretantiöst, genuint, gott! Superfin och trevlig service, skön atmosfär utan vita dukar och det som ofta kommer med på köpet. En hel del stammisar på plats vilket säger en del. Jag åt grandmas chicken , kryddig och smakfull och superkrispig vilket även pommesen var. Jag tyckte kycklingen passade bäst med bbq-såsen man fick hämta själv, den mörka. Tror det kan missas då man får två såser till rätten men missa inte deras bbq-såser! Och deras ölsortiment va jättebra, älskar att dom har Kones Hanalei och Big wave men fick smak för tipset från ägaren vilken va Wild little thing från Sierra Nevada.
God mat och mycket roligt koncept! Se till att vara hungriga om ni ska äta här.Mat: 4/5
Comment on this business

Directions to Bad Wolf BBQ with public transportation


Visby busstation 140 meters
1
10
11
12
2
20
22
3
4
41
5
51
6
61
62
Atterdags 180 meters
1
5
6

to add Bad Wolf BBQ map to your website;