facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bada Bing A6

Address: Kompanigatan 16, 55305 Jönköping
City: Jönköping
Zip Code: 55305


Similar places near
Kyckling Kungen Restaurang Kyckling Kungen Restaurang 946 meter Maten var jätte gått. Service var snabbt och vänligt !! Tack!
Bada Bing Burger Bada Bing Burger 2 km Riktigt gott. På denna så fick man pomme med men på burgarna så kostar det 35kr extr...
Sibylla - Solåsgrillen Sibylla - Solåsgrillen 2 km Vilken trevlig liten sibylla. Glad och trevlig personal snabb service och fint och fr...
Brooklyn Burger Brooklyn Burger 3 km Hamburgerrestaurang i Jönköping, Huskvarna & Skövde. Vi satsar på egenmalt svensk nöt...
Rob's Burger & Steak Rob's Burger & Steak 3 km Väldigt mysig ställe, fin atmosfär, trevligt personal,god mat,värd att besöka
Rob's burger & steak Rob's burger & steak 3 km Trevlig lokal och personal. Grönsalladen kunde varit något roligare
Sibylla Sibylla 3 km Bra service och riktigt gott!
Reviews
Goda hamburgare men pommesen var det bästa med maten. Ligger mitt i Asecs galleria bland de andra restaurangerna. Google visar att den ligger utanför så det var inte så självklart. Rekommenderas ett besök om du gillar burgare.
Jag åt en hamburgare kallad Juristen som var väldigt god. Köttet 160 g var precis lagom genomstekt och riktigt mört och saftigt. Guacamole mycket bra med något grovhackad konsistens och nachochips fungerade överraskande bra tillsammans med god dressing och cheddarost. Pommes friten var dock alldeles för salt, samma upplevelse för övriga tre som åt vid samma bord. Inget fel annars på varken smak, tjocklek eller konsistens. Att en del potatisskal är kvar bidrar till riktigt god smak. Men, som sagt, alldeles för mycket salt, som tyvärr bidrog till att dra ner smakupplevelsen en del för hela måltiden. Att man inte tar emot kontakter ser jag inte som något som helst problem.
Jag åt en god burgare här när jag var på genomresa. Tacksamt att det finns lite bättre mat i köpcentrum. Extra plus för gott hamburgarbröd och att det fanns nuggets på barnmenyn.
Brandman burgaren var extremt god Och väldigt billig för hur bra den är. Väldigt trevlig personal ingår. Kan starkt rekommendera!
Sjukt god burgare för ett bra pris. Vi fick maten även ganska fort. Servicen o personalen var även väldigt tillmötesgående och trevlig Rekomenderar varmt detta stället till alla som åker förbi Jönköping.
Mycket gott! Väldigt trevlig personal och god sevice, trots många kunder vid tillfället. Min nya favorit på Asecs.
Väldigt gott hamburgare ställe! Kan starkt rekommendera att prova beyond Burger som är ett veganskt alternativ som smakar som vanligt kött!
Lite dyrt men sjukt god mat. Riktigt nice när man stoppar extra jalapeños i burgaren brandmannen
Nonchalant kille i kassan som inte verkade vilja vara på sitt jobb, som gick ut över gästerna. Ej service-minded om vi säger så, icke välkomnande. Blue cheese dippen var skuren. Pommesen var däremot svingoda.
Jättegott!!! Äter här hela tiden och älskar det varje gång
Comment on this business

Directions to Bada Bing A6 with public transportation


Asecs Entré D 140 meters
121
122
124
130
4
Asecs Entré B 170 meters
112
17
3
Asecs Ikea 170 meters
4
Asecs Entré C 180 meters
112
17
3
Rocksjön 310 meters
112
113
114
17
3
500

to add Bada Bing A6 map to your website;