facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Badhuset Kaskad

Badhuset Kaskad

About

Kaskad är ett trevligt familjebad för ung som gammal. Här finns en 25-metersbassäng, terapibassäng och bubbelpool. I vår lekavdelning finns rutschkana, virvelkanal, grotta med bubbel och strand för de allra minsta.

Story

Syftet med vår facebooksida är att informera om vår verksamhet och ge dig möjlighet att ställa frågor och lämna synpunkter. Tänk på att vi inte kan kommentera enskilda ärenden.

Du kan skicka dina frågor när du vill, men vi besvarar dem under ordinarie kontorstider.

Vi som administrerar facebooksidan är personal på Kultur- och fritidsförvaltningen. Vi tittar till sidan flera gånger om dagen för att se vad som skrivs och kommenteras. Det gör vi under badhusets öppettider.
När du ställer en fråga kontaktar vi den som har hand om det som frågan gäller. Sedan svarar vi så snart vi kan.

Vi skriver ofta under våra svar och kommentarer så att du ska veta vem det är som svarat. Du kan då ta direktkontakt med oss via vår telefon: 0320-217500

Alla inlägg på vår facebooksida blir allmänna handlingar. Det innebär att alla som är intresserade kan få läsa alla inlägg.

Inlägg som innehåller uppgifter om personliga eller ekonomiska förhållanden flyttas över till telefon, e-post eller brev.

Inlägg som strider mot lagar eller på annat sätt är olämpliga tas bort eller förs över till andra kanaler.

Detta gäller inlägg som innehåller:
• förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
• hets mot folkgrupp, sexistiska eller andra trakasserier
• våldsskildringar eller pornografi
• uppmaningar till brott
• olovlig användning av upphovsrättsligt skyddat material
• material som strider mot personuppgiftslagen
• svordomar eller obscena ord
• kommersiella budskap eller reklam
• politiska budskap

Address: Varbergsvägen 4, 51162 Skene, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0320-217500
City: Skene
Zip Code: 51162


Reviews
Såg det ej före renovering men kan säga att det är toppfräsht och modernt, två 25 metersbassänger är också ett plus! Väldigt trevlig personal, vad som hör att det ej blir 5 är de begränsade öppentiderna. Hoppas de hittar mer personal snart, toppenbad i övrigt!
Har ett allvarligt meddelande. Om ni haft kameraövervakning igår alldeles innan stängning. Gäller vuxenbassäng. Ta inte bort det !!! Jag ringer Er efter 14.00
Badhuset har varit öppet mindre än 1 månad. Proppfullt, dålig städning, kö till alla duschar, duscharna kunde inte hålla temperaturen så alla skrek till när de blev iskallt eller jättevarmt. Jag var där en torsdag mellan 18-20 då det skulle vara " vuxenkväll " men det var massor av barn. De skulle ha simskola. Allmänt litet, dåligt och för alla dessa miljoner i renovering, borde de gjort ett betydligt bättre badhus.
Fräscht och fint. Trevlig personal. Dock för få bås i flex-omklädningsrummet, så man får vänta på ledigt bås. Lite stressigt när man har en tid att passa babysim.
Fint och fräscht men lite väl kalt vatten i duschen
Lite tråkigt att det inte finns ett hopptorn...
I mitt tycke det bästa badet i Sverige har tyvärr tappat fyra stjärnor hos mig eftersom jag upplever badet i fritt fall just nu. Återgå till er huvudsakliga uppgift att leverera en bra upplevelse till de kommunala badets gäster. Vill vara tydlig med att det jag kritiserar är det dåliga ledarskapet på badet. Förstår att varje chef vill sätta sin prägel på den verksamhet man är satt att förvalta, men om man av någon anledning förstör verksamheten och försämrar servicen/stämningen så har man misslyckats. Så för att vara extra tydlig så har personalen kvar mina fem stjärnor men ledarskapet får dela på en.
Varmt och skönt att träna i terapibassängen
Bra med frukostbuffén på fredagen. Prisvärd helt klart. Badet var ok, blir dock en smått kaotisk stämning när hela badhuset är fyllt med skolklasser som tömmer sin energi. Svår miljö för 2 ettåringar att befinna sig i, men så är det. Detta gällde även omklädningsrummen... I övrigt så var bassängerna bra med saker att göra för barnen.
Åkte 40min, kommer fram så är äventyrsbadet avstängt, ingen info på hemsidan. Barnen hade inget att göra. Rutschkana kunde barnen inte använda då den inte tillhörde badhuset. Tycker att badhuset kunde ordnat en egen eller någon annan typ av lek för barnen under tiden då äventyrsbadet var avstängt. Fick dessutom betala fullpris.
Comment on this business

to add Badhuset Kaskad map to your website;