facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Badspecialisten

Badspecialisten

About

Läs mer om oss! https://www.facebook.com/pages/Badspecialisten-i-%C3%96rebro/540753749338910?id=540753749338910&sk=app_560737327284015&ref=ts

Story

Badspecialisten säljer spabad, pooler, massagebad, och ångbastu samt det som hör nära där till så som markiser och uterum.

Vårt motto är att alltid kunna erbjuda prisvärda kvalitetsprodukter med snabba leveranser.

Vi har byggt upp ett stort lager med de populäraste massagebadkaren, ångbastu, pooler, pooltillbehör och utomhusspan.

Vi levererar snabbt till hela Sverige. Vi har även hämtlager för er som kan hämta själva och I vår butik finns de populäraste modellerna att se och känna på.

Givetvis kan vi erbjuda räntefri avbetalning.

Alla våra produkter är ledande i design och funktion med högsta kvalitet.

Ska ni göra nytt badrum eller utebad? Kom till vår butik i Hallsberg - vi hjälper er med allt från små massagebadkar till lyxiga utomhusspabad och stora pooler.

Vi har 2 års reservdelsgaranti på alla våra badprodukter.
Våra produkter har funnits på svenska marknaden i många år.

Våra pooler har upp till 15 års garanti.

Vi saluför badrumsmöbler, bubbelbadkar / massagebadkar, duschkabiner och andra modeller av duschpalats / ångbastu, spabad, timmerpooler, pooler m.m.

Vi är ett väletablerat företag som funnits sedan 2001 och ni kan räkna med att vi finns kvar även i framtiden om ni skulle behöva support eller hjälp med reservdelar.

Vi hälsar er välkomna och hoppas att ni vill köpa ert bad av oss! Vi lovar att göra allt för att du som kund ska vara nöjd med oss och våra produkter!

Products

Massagebadkar, ångbastu, spabad samt pooler inklusive reservdelar.



"Spabad, bubbelbadkar, pool eller swimmingpool i Örebro? Här finner du allt inom bad - både online och i vår fysiska butik i Hallsberg!Oavsett om du söker ett nytt bad till ditt utomhusspa eller vill bättra på badrummet med ett härligt bubbelbadkar kan du vara säker på att vi har det som du önskar.Vill du veta mer? Vi är inte längre bort än ett mail, telefonsamtal eller så är du varmt välkommen till vår butik och showroom där du kan bekanta dig med alla våra produkter."
Address: Lertagsgatan 8, 69434 Hallsberg
Phone: 019125580
es.netsilaicepsdab@ofni
City: Hallsberg
Zip Code: 69434



related searches:
Reviews
Väldigt bra service. Dom råkade skicka sommartäcke till poolen när jag skulle haft vintertäcke och dom löste det väldigt smidigt och jag fick behålla sommartäcket men det är nog för att frakten tillbaka skulle bli dyr. Jag är nöjd kund och kommer ringa dom i förstahand
Tillmötesgående och snabba svar via Mail! Hjälpsamma när man inte vet något om produkten själv. Översände bild för att få till rätt produkt.
Fanns många fina bad, svårt att välja bara
Skönt att det finns en lokal leverantör av pool förnödenheter och inte tar ut ockerpriser!
Service inriktad och kunnig personal enda ut i fingerspetsarna
De har alltid kanonservice. Trevlig personal och lätta att ha att göra med.
Trevlig och kunnig personal. Brett sortiment av produkter och ordning och reda i butiken. Jag kan varmt rekommendera dom.
Riktigt bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt.
Snabb och bra service. Mycket vänlig personal.
Stort utbud, kunnig personal och riktigt bra pooler!
Comment on this business

to add Badspecialisten map to your website;