facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BagarBerget

BagarBerget

About

Vi är ett hantverksbageri som bakar allt från grunden med råvaran i fokus. Vi använder oss av svenskt smör och ekologiskt kravmärkt mjöl i våra bakverk. Tårtor till kalas och bröllop bakar vi efter era önskemål. Välkommen in på en fika!



"Vi är ett hantverksbageri där vi bakar allt från grunden tillsammans med vårt älskade café som ska spegla gemenskap och värme. Inte nog med att ugnen går varm hela dagarna så går även vår espressomaskin varm med nymalda och närröstade bönor. Varmt välkomna in för en bulle, lite snack och en utsökt espresso!"
Address: Hovsgatan 1B, 59230 Vadstena
City: Vadstena
Zip Code: 59230



related searches:
Similar places near
Gamla Konditoriet Gamla Konditoriet 94 meter Vi var ett tjejgäng som åt lunch på Gamla Konditoriet. Vi beställde bland annat somma...
Vadstena Bröd Vadstena Bröd 150 meter Det lokala bageriet med fokus på ekologi och surdeg.
Baristo Art Baristo Art 429 meter Silver Bean Coffee Bar
Rosteriet Vadstena Rosteriet Vadstena 522 meter Väldigt mysigt ställe med diverse varor som ostar,pasta,kaffe,teer mm. Kafet Väldigt ...
Reviews
Vadstenas bästa café? Har varit i Vadstena många gånger men detta måste varit det bästa kaffet jag druckit. En cappuccino och morgonfralla här, sen är man redo för en heldag i Vadstena. Supertrevlig och tillmötesgående personal, de var mycket lyhörda för barnens beslutsångest sockerkringlan, kanelbullen och kardemummabullen konkurrerade hårt om allas vår uppmärksamhet! och önskemål.
Litet konditori med både bröd, smörgåsar och fikabröd. Bryggkaffe till både stora muggar och fina kaffekoppar med fat. Smörgåsen salami & brieost var god. Lite trångt med charmigt!
Bra fik, åt en god bulle. Trevlig personal som hade mycket att göra.
Bästa lilla fiket i stan. Med betong på litet, för det är få platser och lite trångt ibland. Akustiken är kanske inte den bästa, men det är supertrevlig personal och goda kakor och bakverk. Egentligen är betyget 4,5.
Trångt om härligheten! Inte konstigt med tanke på alla goda bakverk.
Sååå gott, så fint inrett och personalen är guld
God fika med supermysig inredning och ett gäng glatt trevligt bemötande tjejer bakom disken. Kommer definitivt tillbaka. 5 av 5 bullar.
Alltid lika gott och trevligt
Utsökt bröd med kaffe av bästa sort. Trevlig och smakfull inredning. Väl värt ett besök.
Mysigt cafe men stressad och stram personal.
Comment on this business

to add BagarBerget map to your website;