facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bagare Brage

Bagare Brage

About

Tibros mest anrika Konditori, på samma adress i 63 år.
Hos oss får du en klassisk bakelse och en god kopp kaffe.



"Konditori och Bageri med servering. Allt är bakat av våra egna Konditorer.Lunchsallad, smörgåsar, smörgåstårta lättare luncher."
Address: Karlsbrovägen 1A, 543 32 Tibro
Phone: 050410505
City: Tibro
Zip Code: 543 32



related searches:
Similar places near
Wästgötabagarn Tibro Wästgötabagarn Tibro 202 meter För mycket folk nu i Corona tider
Villann's Cafe Villann's Cafe 348 meter Trevlig oas mitt i Tibro. Fika i trädgården eller inne i röda huset. Gott kaffe och g...
Fårakullens Gårdsbageri Fårakullens Gårdsbageri 1 km Underbart goda bakverk.
Reviews
Underbart ställe Tilltalande för alla sinnen och inte minst smaken för det är väldigt väldigt gott fika med mycket smarrigt att välja på. Mitt favoritkonditoriMat: 5/5
Fräsch retro och goda klassiska bakverk i glasdisken. Gott om plats och även platser ute. Ett äkta svenskt klassiskt konditori!
Ett av Sveriges bästa Caféer! Jag har varit på många ställen runt om i vårat land, och detta ligger alltid i topp! Och så är det trevlig personal och läcker inredning! Jag åker gärna en omväg till detta ställe! Rekommenderas varmt, för dig som tröttnat på Waynes och Espresso House!
Trevligt fik med gamla anor. Fräsch toalett med skötbord, gratis parkering utanför och fri wifi. Trevlig personal, rekommenderas
Bästa fiket i Tibro, fina goda grejer, trevlig personal, klassisk inredning, väldigt bra! : Vegetariska alternativ: Ostmackor, massa god fika : Barnvänlighet: Finns barnleksaker som barnen kan leka med, rita etc.
Så fint med en äldre inredning och mysigt. Så klart också gott fika bröd.
Mysigt med all retroinredning. Budapestrullen var fantastisk.
Jag känner mig dum som tycker att det är överskattat.. väldigt dyrt och jag brukar inte vara nöjd, torrt ibland. Jag kanske har konstigt smak. Om jag minns rätt så är dom väldigt bra på räksmörgåsar och dylikt.
Atmosfären på detta stället är så himla mysigt, personalen är ett helt underbart gäng som verkligen vet hur dem skall ta och handskas med sina kunder. Stort plus ALLT gott dem har med, finns för den kräsne till den som äter allt. Helt enkelt rekommenderas varmt.
Mycket trevligt ställe med fina varor.Mat: 4/5
Comment on this business

to add Bagare Brage map to your website;