facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bageri Jonasson

Address: , Hemse 623 51, I, SE
City: Hemse
Zip Code: 623 51



related searches: Bageri jonasson prices
Similar places near
Heart Of Sweden Heart Of Sweden 341 meter Köp produkterna bättre o renare tillverkning får man leta länge efter..
Reviews
Inomhus. Inget speciellt alls. Brist på fantasi eller vilja? Huset är ju rätt trist i sig och även lokalerna. Men toan är fräsch enligt frugan. Utomhus. Trädgården är riktigt trevlig och lyckad. Sommarmys, helt klart. Personal. En trevlig tjej servade oss. Mackor. Vi smakade några nyttiga mackor som motsvarande förhoppningarna. Gott och äkta, med kärlek. Till kaffet. Personalen vet inte vad Ikaffe är. Havremjölk särskilt för kaffe saknades. Istället finns något havreblask. Antagligen billigt skräp. Ett bra cafe måste ha bättre alternativ till mjölk 2023. Pris. Relativt prisvärt? Edit: trist kanelbulle, nästan utan kanel men med desto mer socker Och varför ha pärlsocker på? Våga göra något gott istället. Edit: 9 maj 2023: inte så trevlig tjej i kassan.
En massa burkfrukt i smörgåstårtsbakelsen, brrr! Tjejen i kassan kan inte svara på vad dom säljer bla om det är riktigt smör i biskvierna, man måste kunna sitt sortiment anser jag. Tråkig lokal men fin trädgård att sitta i. Tjejerna som jobbar är normalt trevliga mot kunden, plus. Absolut inte över medel som ställe.
Ett spännande och brett utbud av kakor, bullar och bröd långt utöver det du hittar hos stora cafékedjor.
Fruktansvärt trångt och många stammisar som inte kan lämna plats åt andra gäster när det knappt finns nårga sittplatser. Sen är det en dörrpost som man måste gå genom både för att kunna beställa fika/fikabröd samt att kunna gå ut därifrån. Hur har dom tänkt där? Det finns ju uteservering också, men det är inte alltid man vill sitta ute och fika, speciellt inte när vädret inte är det allra bästa. Överlag är det inget ställe jag skulle rekommendera till andra, utan sök dig hellre nån annanstans.
Trevligt och o väldigt gott väldigt prisvärt. Ett riktigt fint fikaställe Rekomenderas.
Hämtade en semletårta idag, och måste säga att den var hur god som helst!! Högsta betyg överlag ett mysigt fik som alltid har gott kaffe och fräscht kaffebröd plus glad och trevlig personal
Brukar hämta världens godaste frukostfrallor och lyxa till frukosten hemma på lördagar :-
God fika med alla sorters kakor man kan önska. Bra espressomaskin, så man kan få en riktigt bra kaffe. Härlig trädgård att fika i och för barnen att leka i. Hela familjen nöjd och glad!
Afternoon tea, buffé. Påsk. Det blir inte så mycket bättre än så.
En fika på Bagarn’s är alltid ett säkert kort!
Comment on this business

to add Bageri Jonasson map to your website;