facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bageriprodukter AB

Bageriprodukter AB

About

Bageriprodukter AB är en stark råvarugrossist som förser duktiga yrkesmän, yrkeskvinnor och amatörer med förstklassiga varor.

Story

Fullgrossist med egen utkörning i Mälardalen med omnejd.



"Bageriprodukter AB står idag som en stark råvarugrossist på marknaden. Vi levererar förstklassiga varor till duktiga yrkesmän och yrkeskvinnor, på en expanderande marknad. Vi saknar inte konkurrenter, långt ifrån, men det är vi närmast glada över. På så vis har vi en ständig drivkraft, att försöka vara en smula bättre på det vi gör. Våra egna lastbilar levererar dagligen runt hela Mälardalen. Vissa dagar har vi turer som sträcker sig upp till Tierp och hela vägen ner till Linköping. För övriga destinationer använder vi oss av externa fraktbolag."
Address: Tunabergsvägen 2, 147 43 Tumba
Phone: 0853410240
City: Tumba
Zip Code: 147 43


Opening Hours

Monday: 07:00 - 11:00


related searches: Kobia AB, Bakers AB, Åsö
Similar places near
Rafeef Skandinavian AB Rafeef Skandinavian AB 2 km Vi är en grossist och leverantör av El ciggaret , Vattenpipor och tobakstillbehör, so...
Y Glas AB Y Glas AB 4 km Riktigt proffsiga & kompetenta. Kan varmt rekommendera dessa grabbar!
Reviews
Bagerigrossist vad mer?
Bra leverantör.
Översatt av Google För dig som äger ett bageri, ett måste att beställa dina ingredienser till. Den hade allt du behöver för att starta eller till och med mer, och det bästa av allt har fantastisk service. Original For those who own a bakery, a must place to order your ingredients for. It had all you need to start or even more, and best of all it has great service.
Comment on this business

to add Bageriprodukter AB map to your website;