facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bakers AB

Bakers AB

About

Välkommen till Bakers på Facebook! Nordens största sortiment av bageri- och konditoriprodukter till proffs & hemmabagare. Inlägg besvaras vardagar kl 8-17.

Story

Bakers AB startade 1985 och är idag ett av Nordens ledande företag inom bageri- och konditoribranschen. De tillverkar framförallt bageriplåtar och stickvagnar men säljer även ett brett sortiment av andra produkter lämpade för konditorier, bagerier, restauranger, livsmedelsbutiker och privatkunder.

Bakers tillhör koncernen Bakersgruppen som ett av sex bolag. Samtliga företag i koncernen är inriktade mot tillverkningsindustrin och har verksamheter i Sverige, Finland och Norge.

Huvudkontoret ligger i småländska Lessebo strax öster om Växjö.

Produkterna går att handla på webbshopen www.bakers.se eller på telefon: 0478-316 45

Varmt välkomna – både proffs och hemmabagare!

Products

Bakformar, bakmaskiner, bakplåtar, bakredskap och verktyg, kok- och stekkärl, stickvagnar, tårt- kak- och pralinfat, bröd- och jäskorgar, städutrustning med mera.

Address: Storgatan 90, 36050 Lessebo
Phone: 0478-316 45
es.srekab@ofni
City: Lessebo
Zip Code: 36050



related searches: Bakers ab bageri, Kobia AB, Runex AB, Baker skateboards, Åsö, KåKå
Reviews
Jätte bra företag. Brukar köpa rätt mycket prylar från de och paketen levereras snabbt och smidigt. Lite dyr frakt dockberor på vad man köper, köper man enbart rakblad eller snittkniv så kan man kanske tycka att 79 sek är lite för dyrt i fraktkostnad
Comment on this business

to add Bakers AB map to your website;