facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bakfickan

Bakfickan

About

Lunchrestaurang i Söderköping.
Öppet mån-fre 11.30-14.30

Story

Bakfickan är en etablerad och omtyckt lunchrestaurang i Söderköping.
Vi serverar god och vällagad husmanskost och alltid en fiskrätt varje dag.Det finns plats för ca 50 personer och vi har även mat för avhämtning. Vi har också catering med fri leverans i Söderköping och Norrköping, se meny på www.bakfickansoderkoping.se.

Varmt välkomna önskar Sofia och Tobias med personal!

Address: Bielkeg. 13, 614 30 Söderköping
Phone: 0121-30098
City: Söderköping
Zip Code: 614 30



related searches:
Similar places near
Siam Thaifood Söderköping Siam Thaifood Söderköping 405 meter Vällagad mat och det går snabbt, trevligt enklare ställe att ta en bit mat på.
Reviews
God fisk, såsen var magisk! Supertrevlig personal. Mysig uteservering vid kanalen.Mat: 5/5
Mysigt gammalt magasin bredvid Göta Kanal Riktigt trevligt och bra mat! Jag cyklade från Norrköping i fantastiskt vårväder i april 2023, de hade påsköppet. Jag testade deras Torsrygg, som kom med potatispuré, kapris, tärnade rödbetor, dill och skirat smör - full poäng. Verkligen ett trevligt ställe - rekommenderar! Vegetariska alternativ: Det finns. Parkering: Nära och bra. Tillgänglighet för rullstol: Lätt att komma in.
Sååå god mat och så otroligt trevlig personal. Varenda en var verkligen så trevliga mot oss! Hade vi haft råd så hade vi gett dem dricks. Tipsar också om deras sangria, så god! Blir absolut ett återbesök någon gång!
Fem stjärnor på allt! Wow :Mat: 5/5
En trerätters middag till mycket bra pris. Gudomligt gott och personalen var härlig!Mat: 5/5
Riktigt god och vällagad mat till ett rimligt pris. Serverad alldeles bredvid kanalen. Enda smolket i bägaren är kajorna som vill vara med och dela på maten.Mat: 5/5
Lite rörigt vid ankomsten med bordstilldelning. Maten var fantastiskt god. Kan verkligen rekomenderas.Mat: 5/5
Härligt, bra mat trevligt umgänng och mysig miljö utmed kanalen och toppen väder. Barnvänlighet: Bra barnmatsalternariv med möjlighet att mixa med ordinarie matsedel. Specialkost: Personalen var kunnig och fixade bra alternativ för mjölkprotein och gluten intolerans efter överläggning med köket.
5×3 stjärnor är det minsta man kan ge. Har varit här vid alla årstider och alla månader på året. Det blir alltid 5×3. Priset på lunchen är nästan gratis numera, 99 kronor inklusive lättöl, sallad och kaffe med kakor. Dessutom bordservering. Missa inte denna pärla.Mat: 5/5
Mycket god och vällagad mat i rustik, mysig miljö. Lugnt och skönt, kanske mycket beroende på tiden på året. Prisvärda erbjudanden med mat och dryck flera kvällar i veckan. Rekommenderas!Mat: 5/5
Comment on this business

to add Bakfickan map to your website;