facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bakfickan

Address: Stora Torget 1, 621 56 Visby
Phone: (0498) 27 18 07
City: Visby
Zip Code: 621 56



related searches:
Similar places near
Donners Brasserie Donners Brasserie 297 meter Rummen är fina men jätte varma så man svettas under täcket. Om du vill dusha på morgo...
Strands Veranda Strands Veranda 439 meter Väldigt lyxig och behaglig miljö. Mycket bra service och god lunch! Uppskattat att ma...
Reviews
Hade väldigt höga förväntningar efter att ha läst recensionerna. Det gick inte att boka bord och när vi kom dit vid kl 20.00 sa de ca 45min väntetid på bord. Tog 20 vilket var skönt, och det fanns möjlighet att vänta i baren mittemot. Beställde rökta räkor, fisksoppa och en stekt strömming. Men var va servicen? Ingen log, frågade om allt var bra/smakade gott. Kändes mest som att de ville gå hem. Enda pluset var killen i baren! Maten då? Strömmingen riktigt god, fisksoppa helt ok.
Den lilla fisk och skaldjursrestaurangen levererade i enlighet med sitt goda renommé. Ska du ha ett bord, boka i tid, vi lyckades få utomhusbord och infravärmen gjorde sitt jobb. Trevlig personal servade oss välsmakande mat med lokal touch och gjorde oss både mätta och låtna. Rekommenderas varmt!
En suverän restaurang!! Mysig inredning, trevlig personal, mycket god mat och en riktigt skön stämning. Kom ihåg att boka bord, för de är verkligen värda ett besök Mat: 5/5
Fantastisk strömming och rökta räkor samt mycket bra service. Bra läge och helt ok pris. Finns fish n chips för barn även om det inte framgår i menyn. Rekommenderar starkt och jag kommer säkerligen att gå tillbaka nästa gång jag är i Visby.
Favoritlunchstället i Visby! Åt stekt strömming med lingon till vilket var helt fantastiskt. En annan i sällskapet testade Moules Frites som också var supergod.
Besökare i Visby bör inte missa denna fisk- och skaldjursrestaurang. Fisksoppan är fantastisk och strömmingen är också väldigt god. Trevlig personal och du kan köpa mat för avhämtning. En året- runtöppen pärla vid Stora torget!
4,5/5 Troligast en av Visbys bättre lunchrestauranger. Trevlig service, gott kaffe med kaka som ingår. Mysigt ”hål i vägen” och bra stämning. Både dagens och à la carte är bra. Rekommenderas! Salladen är något tråkig och ett litet steg till i kärlek i maten eller lite lite billigare behövs för full pott.
Ännu en fantastisk matupplevelse! Trevlig och kompetent personal i servisen och köket gör att jag besöker Bakfickan varje sommar och har aldrig blivit besviken. Fantastisk miljö bredvid ruinen på Stora torget ger uteservering en perfekt atmosfär! Det går inte att boka bord så var beredd på att vänta 30-40 min eller längre, det är det värt!
Populärt ställe vid stortorget i Visby som fick utmärkelsen centrala Visbys bästa restaurang år 2018. Höga förväntningar med andra ord. Gott och prisvärt utan att nå kulinariska höjder. Våra moules frites var bra, men hade lite för mycket citron i såsen och för lite grädde. Bra pommes. Gid strömming. Fiskgrytan också god utan att imponera. Trevlig personal.
Allt från bemötandet till maten. När en bild säger mer än ord
Comment on this business

Directions to Bakfickan with public transportation


Östercentrum 230 meters
1
10
12
2
20
3
4
5
51
61
62

to add Bakfickan map to your website;