facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Baku pizzeria

Baku pizzeria
Address: Köpmangatan 1, 28060 Broby, Sweden
Phone: +46 44 467 77
City: Broby
Zip Code: 28060



related searches: Baku pizzeria near me, Baku pizzeria menu, Baku pizzeria azerbaijan, Pizza Mizza, Pizza resepti, Domino's
Reviews
Mysigt ställe och mycket bra service, dom visar verkligen respekt om man är allergisk mot något. Dom tillochmed frågar om det var något och det ska dom ha plus för. Maten var riktigt god, jag åt en 90 g hamburgare och den var suverän. Tyvärr orkade jag inte allt, men nästa gång jag kommer ska jag verkligen njuta av eran mat. Tack för en bra lunch och hoppas att vi ses snart igen. Specialkost: Om du är allergisk, vegetarian, gluten eller annat, bara säg ifrån så hjälper dom dig.
Från att ha varit riktigt bra är det numera en besvikelse. Salladsblad som är bruna, bearneisesås som inte räckte till knappt halva pizzan samt att de inte har koll på det man beställt. Efter nästan tre år som stammis tar jag mina pengar någon annanstans.
Vacker fridfull äldre camping med enklare standard som sista året har haft många trevliga arrangemang och har dans sedan många år tillbaka. Finns små stugor att hyra. Och man håller på att anlägga fler campingplatser. Bad i insjön Tydingen. Trevlig hjälpsam personal.
Är du utsvulten! Det går att äta, men inte mer, vi tog en gyrospizza en kebabtallrikMat: 3/5
Nej tack! På alla vis!Mat: 1/5
Godaste kycklingrulle vi någonsin ätit!
Inte en enda stjärna från oss, beställde 3 pizzor dom hade gjort 2. Väntade på tredje o alla 3 var fel. Gick till en annan pizzeria.
Har man en 90 minuters lunch går det väl an att beställa här. Tar 35-40 minuter att få maten minst.
Pizzerian i byn som vi hämtar pizza någon gång i bland.Mat: 4/5
Tog ca 90min att få maten trots att det skulle ta 15min.
Comment on this business

to add Baku pizzeria map to your website;