facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BALDERbuss AB

BALDERbuss AB

About

Balder tar dig med på resan, allt ifrån den lilla turen till Europatouren, skidresor, seniorresor och konferensresor. Allt i exklusiva Starline bussar.

Address: Hammarbyvägen 28, 37300 Jämjö
Phone: 0455331750
City: Jämjö
Zip Code: 37300


Similar places near
Håkan Olssons Åkeri Jämjö AB Håkan Olssons Åkeri Jämjö AB 2 km Har varit på många ställen och detta måste vara bland de bästa
Reviews
Ni får nog börja med att ändra er information på hemsidan. Där står att ni är ett flexibelt bussbolag som vill värna om en säker, trygg och smidig transport. Självklart sätter ni servicen för er som resenär i första hand skriver ni. Inte en mening av detta är sant. Det enda ni tänker på är att följa alla bestämmelser om tidsavgångar och att hålla tiderna. Att det sedan blir lite "svinn" i antalet personer som inte kommer med hem är inget ni bryr er om eller tar något ansvar för överhuvudtaget. Redan innan bussresan börjat så brister ni i information. Det står att avgången är vid Angöringen. Vilket visade sig att det inte alls är. Avgången är utanför Karlskronamöbler. Kanske läge att ändra den informationen så det stämmer. Så folk som ska åka med er vet var de ska hoppa på till att börja med. Eftersom ni är ett godkänt bussbolag så antar man att ni har någon form av upphandlingsplan upprättad för hur man ska gå tillväga om det händer något. Tydligen inte. Idag när handlingen var avklarad och det var dags att köra hemåt igen vid utsatt tid, fattades det 3 personer. Det chauffören gjorde var att ta tiden och räkna min. som blev över utsatt tid. Efter 11min.32sek. bestämde sig chauffören för att det var nog. Startar motorn och kör hemåt. Kvar utanför affären står 3 personer, utan jackor dessutom. Är det detta det som är er handlingsplan om någon av någon anledning inte är vid bussen på utsatt tid? Ni säger att ni aldrig varit med om detta förut. Mycket konstigt. Ännu mer konstigt isåfall att ni inte gör någonting för att ta kontakt med de personer som fattas. Tar reda på vad som hänt. Om detta vore ett vanligt återkommande problem, att folk inte passar tiden eller på något sätt strular så kan jag förstå att ni börjar tröttna. Men att bara helt sonika köra ifrån folk i ett annat land utan ens sina tillhörigheter på sig är för mig helt absurt. Ett mycket konstigt beteende. Och så långt ifrån tryggt och säkert som ni påstår. Om någon skulle bli akut sjuk? Gör ni på samma sätt då att ni bara kör ifrån?! Det kunde ha varit så nu, ni hade inte vetat det för ni tog inte reda på nåt om dem. Så jag vill nu varna andra. Ni åker inte tryggt med detta bolag om ni åker med dessa.
Bekväma bussar och trevlig personal. Prisvärt
Comment on this business

to add BALDERbuss AB map to your website;