facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Balderkliniken

Balderkliniken

About

Balderkliniken - Åmål.
Vårdcentral - Jourmottagning - BVC.
Öppet alla vardagar 08.00 - 20.00.

Address: Södra Långgatan 3B, 66230 Åmål Åmål
Phone: 053214000
City: Åmål
Zip Code: 66230 Åmål



related searches:
Reviews
Tyvärr har jag flera upplevelser som inte varit bra i samband med besök på Balderskliniken. Idag senast skulle de ringa mig vid 9.00 och inte hört av dem ännu. Inte första gången det hänt. Jag kan redogöra för en av händelserna I somras när jag hade legat i feber, fruktansvärda magsmärtor och diare i en vecka. Blev nonchalant bemött av en sköterska som frågesatsen mitt besök i princip. Hon berättade om sin egen magsjuka som dragit ut på tiden. Jag föreslog ett CRP och trodde att ett avföringsprov skulle kunna visa vad det var. Berättade att jag ätit kyckling innan jag insjuknade. Efter lång väntan i rummet kom sköterskan tillbaka efter hon pratat med läkaren. Hon genomförde CRP och de tog avföringsprov. Jag träffade aldrig läkaren. Detta var i juni och jag fick svar i november att provet visade listeria. Har tidigare lämnat in avföringsprov men inte fått återkoppling. Får väl anta att det inte var något. Funderar på om jag ska behöva byta vårdcentral? Tycker det är synd när jag bor i Åmål. Men för mig är det viktigt med proffesionell personal och god service.
Sämsta vårdcentral jag har varit på å värre blir de för varje vecka där då jag ofta är där på grund av en FD cancer sjukdom som har gett eftersmällar. Aldrig samma läkare å den får du sitta å berätta om dina bekymmer på en tid MAX 15 MIN samtidigt som läkaren INTE förstår hälften av vad du har sagt då han/hon avbryter dig eller talar om hur många doktors hattar dom har och hur lång årserfarenhet dom har i ryggen. Smådjursvetrinären i Åmål e bättre om man vill ha hjälp.....
Mycket lång Väntetid och får även helt fel medicin utskriven. Fick inte den jag ville ha för att jag var för ung men fått den från 5 års ålder. Är 18 år och de på Apoteket kan inte förstå varför jag inte fått den för den kan man ge till små barn utan problem. Så skulle betygsätta minus om det så gick
Balder har gått från jättebra, till bra, till helt oacceptabelt. Några personal är så otrevliga att de fått patienter att gråta. Privata patientärenden skriks ut tvärs över väntrummet från personal till patienten. Lång väntetid, små barn blir sittande i timtal i väntan på hjälp.
Så fruktansvärt dåligt, har vart skriven på balder under ca 6år. Ingenting har blivit utrett på rätt sätt av deras läkare.
Sämsta kundservice, ringde dem för att boka en tid och dem sa att dem skulle ringa mig 16:30, har inte fått ett samtal ännu.
Jag har fått snabb och rätt behandling
Tyvärr häpnadsväckande dålig vårdcentral.
Grattis till de positiva omdömena i pressen idag.
Mycket lång väntetid
Comment on this business

to add Balderkliniken map to your website;