facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Balders Bröd

Balders Bröd
Address: Solna Torg 25A , Solna 171 45, AB, SE
Phone: +46 8 96 03 00
City: Solna
Zip Code: 171 45



related searches: Thelins, Gateau Stockholm
Similar places near
Brödleverantören Solna Strand Brödleverantören Solna Strand 2 km Gott bröd som jag fick med hjälp av to good to go appen. Kaffet ligger lite gömt så d...
Reviews
Sur personal Cappuccinon mediokert . Sammanfattningsvis inte värt era pengar
Matbrödet var inget att hurra över. Torrt och smaklöst. Kanske inte kan ha allt för höga förväntningar då kostnaden var 39kr för veckans limpa.
Sjukt höga priser och lägger dessutom på 5 kronor extra på kaffet för att man vill ha laktosfri mjölk. En kaffe latte 48 kronor plus 5 kronor för laktosfri mjölk och 37 kronor för en vaniljbulle. Vi var två stycken som tog samma. Enda anledningen till 2 stjärnor är att kaffet och bullen smakade bra men är definitivt ett överpris. Och att behöva betala extra för laktosfri mjölk är mycket dålig kundmedvetenhet. Sånt gör mig irriterad! Illa!
Balders är det perfekta stället att komma undan från mall of scandinavia! Jag har fortfarande glada minnen från barndomen då jag, i Uppsala ifall ni undrar, brukade sitta på min bekantas föräldrars café, det var tider det! De goda bakverken med mycket smör och den nygjorda saften! Det blir 5/5 smörklickar den här gången!
Trevligt café med mycket gott bröd. Lite tråkiga sittplatser och trångt men på det hela taget ett bra ställe i Solna Centrum
Köpte en 6-bitar prinsesstårta till ett födelsedagsfirande, men där hela tårta fick åka i soptunnan. Grädden smakade härsket.
Go personal och mandelkakor att dö för
Köpte en bit princesstårta idag till min födelsedag. Den var helt oätlig då grädden smakade spya, så jag undrar hur länge den har stått framme. Känns extra tråkigt när jag skulle lyxa till det och fira min födelsedag.
Tar ej kontanter, så gamla som ej kan hantera kort samt inte har Swich kan handla där. Trist att inte kunna handla där, då jag betalar med landets valuta.
Två sk kardemummabullar och två bakelser inhandlades. Bullarna var ett skämt. Lite kardemumma på toppen gör inte bullen. Oförskämt att ta 32 kr för något som är så tomt och smaklöst.
Comment on this business

to add Balders Bröd map to your website;