facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Balders Bröd

Address: Sollentuna Centrum , Sollentuna 191 22, AB, SE
Phone: +46 8 96 03 00
City: Sollentuna
Zip Code: 191 22



related searches: Thelins, Gateau Stockholm
Reviews
Tyvärr har Balders bageri försämrats. Hela familjen gick hit varenda högtid och så fort någon fyllde år under hela min uppväxt. Så var så nostalgisk när man kom hit. Men tyvärr så fanns det inte lika mycket utbud av delikatesserna och supermycket chili i tonfiskmackorna vilket inte uppskattades. Smutsiga golv. Däremot smakar bakelserna utsökt. Rekommenderar folk att komma hit då det är en ganska mysig miljö med utsikt riktat rakt ut mot rulltrapporna. Enkelt att tas sig hit.
På ett sätt ett fantastiskt ställe. Inredningen är som en tidskapsel från när jag gick på fik med mina föräldrar i slutet på 08-talet/början på 90-talet. Mönstrad heltäckningsmatta, mörkt trä etc. Ganska bekväma möbler också och en dämpad lokal som är trevlig att sitta i. Tyvärr väldigt dyrt fika, jag har inte ätit så kan inte uttala mig om maten, men fika och mackor är ganska mediokra, speciellt sett till priset. Minns det som väldigt bra för kanske tio år sen, men tycks tyvärr ha tappat i kvalitet
Sämsta ställe. Jätte dålig mat och service. Undvik!Mat: 1/5
Balders bageri har försämrats med åren. Både personalen samt bakelserna. Vi skulle ha en överrasknings tårta, som personalen avslöjade inför personen som skulle bli överraskad. Trots att man påpeket och var noga både med mail telefon och varit på plats och beställt. När jag väl ville prata med chefen var hen på semester. Och sedan har de inte heller svarat på min klagomål via Mail heller. Vi kommer nog aldrig mer köpa något därifrån. Vi och vår omgivning, då överaksningen var väldigt känslig för oss.
Har varit här 3 gånger och likadant bemötande av en anställd varje gång. När jag beställt något bakverk till kaffet suckar hon och släntrar sakta iväg för att hämta det beställda. Igår skulle jag handla bröd och ta med hem. Hon kom fram till kassan med bister min, inget hej, välkommen eller utan bara ett "ja"?. När jag sagt vad jag ville köpa så struntade hon i det utan gick ut för att plocka disk istället. Jag stod förvånat kvar och väntade i en minut då kommer en annan anställd och frågar om jag vill ha hjälp. Den första fortsätter obehindrat att plocka disk . Avböjde hjälp från den andra anställda och gick därifrån. Synd med så sura, oserviceminded anställda då deras bröd är gott.
Mysigt, bra service men det är på tok för dyrt att fika här. 2 personer fika m dryck och en leverpastej fralla kostade mig nästan 300 kr . Balders bröd har fantastiska bakverk men hutlösa priser och fantastiska service inriktade personer som jobbar, iaf i Sollentuna centrum. Parkering: 2 timmar gratis på helgerna
Dagens rätt, fläskschnitsel m stekt potatis o brun sås! Inte den bästa jag ätit! Torrt kött o alldeles för tjock! Kostar över 100inhen, kaffe ingick Gott bröd hsr dom i alla fall! Tillgänglighet för rullstol: Lätt o gå in på serveringen, ev lite trångt mellan Nordin!
När jag går förbi en butik så tittar jag på deras produkt och sedan deras priser. På Balders kunde jag mycket tydligt se alla produkter men tyvärr såg jag inga priser. Det är det första som skulle "skrämma" av en konsument eftersom hen inte kan se hur mycket en vara kostar. Jag struntade i det och gick fram till kassan för att fråga om priset. Då förstod jag varför det inte fanns några prislappar. Det är alltså en försiktighetsåtgärd för att inte skrämma bort fler kunder eftersom priserna är skyhöga. För exempel kan vi ta den klassiska fyrbitars prinsessan som kommer kosta dig 285 kronor vilket är oacceptabelt mycket. Helt enkelt är Balders ett ställe där du får "mediocre" mat för skyhöga priser.
Provat flera olika fikabröd vissa tråkiga och inte så bra andra mycket goda så tyvärr en ojämn kvalitet. Men mycket dyrt 42 sek för en katalanmazarin!!!
Njaaaaa, över 100 kr för en rätt dålig varmrätt känns inte så jätte roligt. Potatisen var överkokt, köttet var dränkt i fett och såsen smakade ingenting. Nope, detta är nog ett ställe man ska fika på inte äta lunch...
Comment on this business

to add Balders Bröd map to your website;