facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ballingslöv Frölunda

Ballingslöv Frölunda

About

Vi är stolta återförsäljare till Ballingslöv kök, badrum och förvaring. Välkommen in till våra duktiga köksarkitekter för att förverkliga dina köksdrömmar!

Story

Det är de små stunderna som lyfter din vardag. Kanske en middag efter en tuff arbetsvecka, eller ett långt bad när det är som allra kyligast. Vi på Ballingslöv Frölunda vill hjälpa dig hitta dina guldkorn i vardagen. Vare sig du är en livsnjutare eller en ganska opretentiös typ, kan vi hjälpa dig att finna vardagsglädje.

Kom in till oss och se dig omkring i vår prisbelönta utställning på 450 kvm. Här finns många olika miljöer, allt från det romantiska och lantliga till det mer futuristiskt blanka. Vår kunniga personal hjälper dig gärna, och tillsammans tar ni fram den lösning som passar dig bäst vare sig det gäller kök, bad eller förvaring. Om du inte är så händig, eller kanske hellre inväntar ditt nya kök någon annanstans tveka inte att ta hjälp av våra duktiga hantverkare som sköter monteringen.

Välkommen in till oss!

Soliga hälsningar från
Per, Christina, Caroline, Christel, Elisabeth & Andreas



"BALLINGSLÖV FRÖLUNDAVälkommen till Göteborgs största köksutställning med kök från Ballingslöv!Du hittar oss och vår inspirerande utställning i Frej Jonsson-huset, Högsbo - Göteborg. Våra kunniga köksarkitekter är minst lika duktiga på badrum och förvaring som kök, och du kan lita på att vi alltid ser till helheten för att ditt drömhem ska förverkligas."
Address: Victor Hasselblads gata 11, 421 31 Göteborg
Phone: 031-734 46 76
City: Gothenburg
Zip Code: 421 31


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 16:00


related searches: Ballingslöv kök, Ballingslöv Göteborg City, Ballingslöv kampanj, Svenska kök, Ballingslöv Mölndal, Ballingslöv City, Köksutställningar Göteborg, HTH kök Göteborg
Similar places near
Högsbo Återvinningscentral Högsbo Återvinningscentral 634 meter Allt för trångt för att fungera bra, stor risk för skador på bil eller dig själv när ...
Backa VVS AB Backa VVS AB 1 km Vvs grossist med lång erfarenhet och kunskap. Med ett brett sortiment av de bästa til...
Shop Nails Sweden Shop Nails Sweden 2 km Chuyên cung cấp các sản phẩm làm Nails , tư vấn dựng tiệm , dạy nghề ...
Jerlov Inredning Jerlov Inredning 2 km Showroom i Nya Hovås - boka tid för visning genom att maila [email protected]...
Erasti Bygger Sverige Erasti Bygger Sverige 2 km ALT INOM BYGG OCH RENOVERING
Arkipelagen Företagscenter Arkipelagen Företagscenter 2 km Nyinflyttad och stortrivs! Mycket "extra allt" som gör det roligt att gå t...
Update Affärssystem Update Affärssystem 2 km Trevlig personal, professionellt arbete
Installationsbolaget Sprinkler AB Installationsbolaget Sprinkler AB 2 km Jobbig flaggar titt och tätt inget att ha
Meta4 Studio Meta4 Studio 3 km Castle of the Stereomaniacs.
LZ Reklambyrå AB LZ Reklambyrå AB 4 km www.lzreklam.se
Kungsstens Kungsstens 4 km Kungsstens Byggmaterial och Hantverkare
Monocl Strategy & Communication Monocl Strategy & Communication 4 km MSC is a strategy & communication agency specialized in the Nordic Life Science indus...
Work Force Byggnads AB Work Force Byggnads AB 4 km Stabilt gäng! Mycket proffsiga på alla sätt. Med Albin i spetsen utför dom uppgiften ...
Klamax Sweden Klamax Sweden 4 km Generalagent inom Hälsokost med egna patent byggd på Klamin och AphaMax
Ndoca City Service Ndoca City Service 4 km Ndoca City Service: Byggnad och Byggtjänster / Building & Construction Services
Mixbemaninng HB Mixbemaninng HB 5 km Uthyrning av personal till olika företag
Business Spirit Business Spirit 5 km Coaching, Consulting and helping you reach your true business spirit!
Köksforum Köksforum 5 km Fantastisk service och kunskap!
Reviews
Brukar sällan lägga tid på att recensera, men jag tycker att Ballingslöv i Frölunda sticker ut på ett mycket positivt sätt, och förtjänar lite beröm. Deras säljare Christina fick till ett mycket trevligt kök på grundval av våra skisser. Vi hade ett par sittningar där alla punkter på offerten förklarades, och så gjordes beställningen :- 6 veckor senare kom bilen från Ballingslöv. Till och med någon vecka snabbare än utlovat. Allt stämde enligt ritningarna vi fick ihop med offerten. Så härligt med ett nytt kök. Dags att börja drömma om sommarstugans kök blivande kök.................:-
Otroligt dålig service och inte det minsta intresserad av att hjälpa till. Tråkig attityd och hade inte tid. Jag har arbetat många år inom relationsbyggande försäljning inom retail och detta var under all kritik. Vi åkte till Ballingslöv i Mölndal istället där vi fick ett fantastiskt bemötande.
Köpte komplett paket. Design, inköp, leverans, installation. Allt fungerade utmärkt. Mycket nöjd!
Bästa upplevelsen vid köp av kök! Jenny var super! Lyssnade in mina önskemål. Även hennes kollegor involverade sig i mitt val av bänkskiva svårt val :-. Ett extra plus för snickaren Petter som butiken knutit till sig. Vilken stjärna! Kan inte bli bättre än så här!
Våran upplevelse genom hela processen har varit fantastisk från första mötet till färdigt kök Tack Camilla och alla ni andra!!
Riktigt otroligt dålig service av mannen i entrédisken. Vi berättade att vi skulle bygga hus med hjälp av en husleverantör och att det ingår ett ballingslöv kök. Då ville han inte hjälpa oss med att ens visa skillnaden på luckor etc. Antar att han inte tjänade något på oss så vi inte var värda besväret. Tråkigt!
Köpte 3 fina garderobsdörrar som levererades utan handtag pga vi inte visste/fått info att de inte ingick ingår ratten till bilen?. Hör har leverantören ett informativt ansvar! Konsekvensen blev en kostnad på drygt 5 000:- för handtag om montering. Framförallt bemöttes jag med ingen förståelse från leverantören där allt ansvar lades på mig som kund. Dålig service och ologiskt bemötande tycker jag Till er som köper av denna butik, säkerställ att varje skruv, mutter, del av produkten står specificerad och försök gissa vad som potentiellt inte ingår för annars kan det bli dyrt och krångligt!
Dyrt men trevlig personal. Har inga problem med att det är dyrt och kan ha förståelse för de men deras grejer känns varken super moderna eller funktionella. Har valt kök där ifrån för att de igår i vårt hus, samt badrum men hade jag fått välja fritt hade jag valt annan leverantör med trevligare inredning i framförallt badrum.
Sena leveranser, fel leveranser, bortglömdaleveranser. Tog 1 månad från första till komplett leverans. Kundservicen på var det under all kritik.
Vi fick superbra hjälp med badrumsmöbler av Petrus!
Comment on this business

Directions to Ballingslöv Frölunda with public transportation


Amalia Jönssons Gata 70 meters
758
82
F O Peterssons Gata 240 meters
758
82
Sändaregatan 260 meters
185
84
95
Beatrice Lesslies Gata 260 meters
758
82
Radiotorget 270 meters
185
84
95

to add Ballingslöv Frölunda map to your website;