facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ballingslöv Kungens Kurva

Ballingslöv Kungens Kurva
Address: Tangentvägen 7, 14175 Skärholmen, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46841028090
City: Skärholmen
Zip Code: 14175


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Kök Kungens Kurva, Ballingslöv kök, Badrum Kungens Kurva, Ballingslöv Södermalm, Ballingslöv Sickla, Kök Sverige, Clemens Ballingslöv, Ballingslöv Kungsholmen
Reviews
VARNING!! Vi beställde skjutdörrar från Ballingslöv och fick en leveransdag som inte passade oss. När vi skulle ändra till en annan dag den veckan var Ballingslöv både säljare Pernilla Hoff och butikschef Clemens Lindquist helt oresonliga. Det var omöjligt att ändra med mindre än att vi betalade 4 495kr !. Helt bedrövligt!
De är väldigt oengagerade i sina kunder! Vi vände oss till Ballingslöv för att vi trodde att vi skulle få det enkelt och smidigt med köksköpet men det har bara varit problem och strul från dag ett. Bl.a. så fick vi ingen återkoppling trots att vi ringde flera gången. Säljaren missade att meddela deadline för ändringar så när vi ville göra ändringar så var tydligen deadline dagen innan...Säljaren missade att beställa vår frys och luckan till skafferiet, vilket kan hända, men då förväntar man sig att säljaren ordnar upp det efter att man har hört av sig. Vi efterlyste frysen igen efter två veckor och då var säljaren som hon så -på pucken.....vilket vi trodde hon var två veckor tidigare. Efter ytterligare en vecka får vi veta att frysen är över en månad bort och luckan är två månader bort. Vi fick alltså vänta på frysen i TVÅ månader och luckan har inte kommit ännu efter TRE månader. När vi påtalar att vi inte är nöjda hos butiksägaren får vi bara till svar att han hör vad vi säger.....inte en enda ursäkt eller någon form av kompensation utan dom har t.o.m.mage att fakturera oss för 4 st. gummimattor som ska vara i lådorna och som vi hämtade ut vid ett senare tillfälle. Så får man nöjda kunder.....eller inte. Köket är jättefint men det spelar ingen roll om man måste ringa och tjata för att säljaren ska göra sitt jobb.....
Var inne i butiken fredag eftermiddag 11e oktober vid ca 17:30 tiden. Det var en tjej som jobbade i butiken. Upplevde henne som oengagerad och om man ställde en fråga verkade hon besvärad. Hon satt mest framför datorn... Henne hade jag inte velat ha som anställd om det var min butik.
Oengagerad personal som inte ens hälsar när man kommer in och ger korta dåliga svar på frågor.
Köpte en badrumskommod. Totalt oengagerade i sina kunder. Hade mest kontakt med butikschefen om en kommod som jag köpt som sedan gick sönder. Butikschefen struntade helt i att återkomma. Skulle inte rekommendera.
Jonas är en härlig säljare med bra tips och mycket kunskap.
Kunnig och trevlig personal
Trevlig och kunnig personal.
Översatt av Google Jag behövde en ny transformator LED-drivrutin till badrumsskåpet som jag köpte för flera år sedan och fick utmärkt support! Original I needed a new transformator LED driver to the bathroom cabinet I bought several years ago and got excellent support!
Översatt av Google Kvalitet och vackra kök Original Качественные и красивые кухни
Comment on this business

Directions to Ballingslöv Kungens Kurva with public transportation


Toyota 130 meters
710
Diagonalvägen 220 meters
710
Ikea södra 240 meters
707
710
737
740
740X
Kungens Kurva Ikea södra 240 meters

to add Ballingslöv Kungens Kurva map to your website;