facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bamboo Express Karlskoga

Bamboo Express Karlskoga

About

Bamboo Express är en restaurang med rätter från den asiatiska matkulturen.

Story

Bamboo Express startades år 2016.

Med oss har vi våra medarbetare med spetskompetens inom det asiatiska köket.
Vi arbetar ständigt med att skapa någonting utöver det vanliga och strävar alltid efter att överträffa kundens alla förväntningar.

Maten vi tillagar är asiatiskt inspirerad och tillagas alltid från grunden. Varje dag förbereder vi färska grönsaker för att få den bästa kvalitén och smakerna på maten som serveras. Alla smaker i maten används av äkta kryddor från olika delar i Asien. Vi lagar maten vid beställning och gör det med omsorg och kärlek.



"Hos oss får du uppleva autentiska asiatiska smaker med allt från asiatisk husmanskost till lyxmiddagar. Varje dag förbereder vi färska grönsaker och råvaror för att maten du äter hos oss ska uppnå bästa tänkbara kvalité och smak.Vi lagar all mat på beställning och gör det med omsorg och kärlek."
Address: Katrinedalsgatan 5, 691 31 Karlskoga
Phone: 0586-24 50 20
City: Karlskoga
Zip Code: 691 31



related searches:
Similar places near
East Asian Restaurang East Asian Restaurang 806 meter Mycket hemtrevligt asiatisk lunchbuffé! Plus för att maten inte var oljigt samt inte ...
Reviews
När vi åker förbi/genom KGA stannar vi oftast och köper mat ifrån dem. Var där igår och bemötandet var super. Vi kommer att fortsätta att komma tillbakaMat: 4/5
Beställde via en app maten 6c som står att den ska vara stark. Av tidigare erfarenhet vet jag att det inte är så starkt, så jag fyllde i att jag vill ha starkt. Har aldrig ätit så smaklös mat, inga kryddor över huvudragen. Blekt och smaklöst :CMat: 2/5
Fantastiskt goda och genuina vietnamesiska rätter tillagas av kockar med kunskap i att få fram kryddornas bästa smak. : o Kycklingen är så mör att den nästan smälter i munnen och grönsakerna är utsökt "al dente". Godaste maten i Karlskoga och också mycket snabb och trevlig personal. Rekommenderas å det varmaste!
Har varit på bättre asiatiska restauranger. Deras vegetariska alternativ var inte så god. Den var alldeles för torr och saknade en sås som lyfter upp woken. Dem lägger mer ansträngning på kötträtter a då dem såg mycket godare ut än vad min rätt gjorde. Hygienen var bra. Dem verkar hålla det rent och torkar bord med bra mellanrum. Skulle inte rekommendera det här stället till vegetarianer.
Sjukt otrevlig och oklar personal då vi ställde frågan om man kunde ändra från ris till nudlar varpå personalen ber oss vänta o vi blir total ignorerade. Detta slutade med att vi gick till det säkra alternativet WOK HOUSE som alltid levererar.
Vällagad genuin Vietnamesisk mat. Bästa restaurangen i Karlskoga!Alltid lika vänligt bemötande! Rekommenderas!!Mat: 5/5
Fantastisk mat och supertrevlig ägare. Vi kommer garanterat gå tillbaka fler gånger.
Har ätit här massor av gånger och förväntar mig inget superbemötade då det aldrig varit en stark sida hos personalen. Sista gången var det så pass illa att vi blev helt ignorerade trots att restaurangen var tom. Tack för oss men vi kommer inte tillbaka igen.
Jättefräch mat ! Kommer att handla med hem varje gång jag åker till Karlskoga.
Otroligt god mat rekommenderar detta till alla som är i karlskoga att testa något på Bamboo Express
Comment on this business

to add Bamboo Express Karlskoga map to your website;